Hirdetés
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
válasz
perge666
üzenetére
Megmondom őszintén hogy semennyire, mivel átlátszó, nem nagyobbítja fel annyira az órát. A színét kicsit mintha torzítaná mert nekem a Starlight van, de természetes fény alatt mintha pink felé hajazna, attól függ milyenek a fényviszonyok.
Ugyanúgy érzékeli a kijelző minden tapizást mintha rajta sem lenne. Kézmosáskor a víz picit befolyhat a tok alá az óra széléhez, de a kijelző alá még nem folyt be (ma vettem). Fürdés előtt leveszem, úszni meg nem járok.
Nagyon-nagyon passzosan van rajta, eddig 1x vettem le róla a vizet kitörölni alóla, de azt hittem az órában fogok kárt tenni olyan erősen kellett leszedni.
Sok helyen olvastam hogy hajlamos úgy kikoptatni a tok az óra szélét ha alumínium hogy foltos lesz. Ezért félek használni, na meg nem is a legolcsóbbat választottam hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest