-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
válasz
perge666
üzenetére
Megmondom őszintén hogy semennyire, mivel átlátszó, nem nagyobbítja fel annyira az órát. A színét kicsit mintha torzítaná mert nekem a Starlight van, de természetes fény alatt mintha pink felé hajazna, attól függ milyenek a fényviszonyok.
Ugyanúgy érzékeli a kijelző minden tapizást mintha rajta sem lenne. Kézmosáskor a víz picit befolyhat a tok alá az óra széléhez, de a kijelző alá még nem folyt be (ma vettem). Fürdés előtt leveszem, úszni meg nem járok.
Nagyon-nagyon passzosan van rajta, eddig 1x vettem le róla a vizet kitörölni alóla, de azt hittem az órában fogok kárt tenni olyan erősen kellett leszedni.
Sok helyen olvastam hogy hajlamos úgy kikoptatni a tok az óra szélét ha alumínium hogy foltos lesz. Ezért félek használni, na meg nem is a legolcsóbbat választottam hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- huawei watch 3 pro Elite Edition
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szilikon szíjjal!
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest