- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rebelf #98333 üzenetére
Tudják...
MM-ben vettem az Air-t, valamikor 08.13-án délután. A gépen meg lehet nézni a garanciát is, ekkor átirányít az Apple honlapjára, ahol minden garanciális infót megtudhatsz. Meg azt is, hogy 90 napon belül történt-e javítás.
Péntek este még nem volt elérhető a funkció, azt írta, hogy most nem tudja megjeleníteni a garanciás infókat. Szerdán már működött, ki is írta, hogy korlátozott jótállás 2022.08.12-ig, és igénybe vehetek Apple Care-t is (amit viszont itthon csak telefonon lehet intézni, sajna).
Egyébként, amikor vettem a gépet az MM-ben a dobozon levő vonalkódok közül többet is lecsippantottak, úgyhogy felteszem akkor regisztrálták hogy az adott sorozatszámú gépet eladták. Aznap aktiváltam is, és indult a garancia.
Pont ez a gond a nem hivatalos partnerekkel... hogy az Apple csak azt regisztrálja, amikor a hivatalos körből kikerül a gép, tehát sufni GSM számlára megveszi (jó esetben). Onnantól a gép elveszik, mert feléd a GSM bolt jó esetben is csak egy általában TAM-os számlát állít ki, regisztrációról szó sincs.
Közben a garancia meg lehet, hogy a ki sem csomagolt termékre is már régen ketyeg az Apple szerint.
De, javítsatok ki, ha valamit rosszul tudok, ez a fajta ügyintézés, és termékkövetés nekem is új.Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Whisky topik
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
- MacBook Pro 13'3 2022 M2 512GB
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest