- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz Head88 #90806 üzenetére
Dehogy veszünk, sőt ez lenne a normális út, mind környezetvédelmi, mind a fogyasztói társadalom szempontjából. Viszont én ennél sokkal pesszimistább vagyok. Szerintem műszaki szemét szempontból nagyon rossz irányba haladunk. Annyi szerencsénk van, hogy fejlődött annyit a technika, hogy nagyon sok az újra feldolgozott dolog. Ezért sem javítanak semmit, eladják új vagy jobb esetben refurbished termékként.
Értsd jól. Egy 160E alaplap cserénél jóval olcsóbban megoldod. Apám TV szerelő, de már kb nincs munkája a katódsugárcsöves tv-k kihalásával. Igaz, már nyugdíjas Ilyen ez a fejlett világ.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- Apple MacBook Air 13" 2017 (i5 1,8GHz, 8/128) TÖBB DARAB, SZÁMLÁS, 2 ÉV GARANCIA (84.990-tól)
- Tökéletes állapotú MacBook Air 13 (2017) 256 Gb tárhely 100% akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max, Blue Titan,256GB makulátlan, gyári független, 96% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest