Hirdetés
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Nekem pro max van (Lg) de oldalról nézve döntögetve sincs sárgulás, inkább egy enyhe szürke de szinte észrevehetetlen. Lányomnak szintén pro max Samsung kijelzővel azon szögből nézve jobban látható az elszineződés. Kisebbik lányomnak pro van Samsung kijelző szinte hibátlan, feleségemnek szintén pro max Lg kijelző ott sincs elszineződés, szintén egy kis szürke árnyalat szögből nézve. Az első szériás pro max-ok elvileg mind Lg kijelzővel szereltek, most az elsődleges beszállító az Lg volt (Pro max). Pont a reddit-en olvastam tegnap, hogy Samsung kijelzővel szerelt pro max-ot küldött vissza, képeket is rakott fel, tiszta szivárványos volt a kijelző és az Lg-t tartotta meg mert homogénebb volt. Mondom ezt úgy, hogy cseréltettem az Lg oled tévét a pink tint miatt mert nem bírtam és átpártoltam Samsung 77s95d QD-oledre. Sokkal homogénebb. Minden apró hibát észreveszek a kijelzőn de szinte hibátlan ez az Lg display ami hozzám kerűlt. Van a családban hasonlítási alap ezért mondtam, hogy lutri. Panel lottó mint az oled tévéknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest