Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt,72

senior tag

válasz MLA #3042 üzenetére

Szia!

3uTools | The best all-in-one tool for iOS users - ezzel nagyon egyszerű a zenék másolása, csengőhang szerkesztése és rengeteg információt tud megmutatni az eszközről, hardverről.

"Ha a három hónap lejárt és lemondom az előfizetését a saját számaim eltűnnek a telefonról? Onnantól nem tudok új saját számokat a telefonra rakni?"

De igen, a saját magad által másolt zenék továbbra is megmaradnak az Apple Zenében és újakat is tudsz hozzáadni. Ami eltűnik (de ez sem véglegesen, mert egy ideig megőrzi az Apple), az a Zenén belül mentett tartalom (album, dal, lista). kb 1 évig megmarad, ha újra előfizetsz, akkor ott látod a fiókban.

Billentyűzet: erre majd más tud nyilatkozni, mert én kipróbáltam az összes elérhetőt, de mindig a gyárihoz tértem vissza, nekem az a legjobb. Egyszerű, gyors, alig hibázik, éppen azért szeretem, mert "fapados", nincs benne sok (számomra felesleges) funkció.

"Őszintén szólva meglepett, hogy még mindig mennyire kötött a rendszer." - számomra pont ez volt a vonzó, amikor 2018-ban váltottam robotról és nem jó látni, hogy lazul a kötöttség, szerintem ez nem jó irány, de ez van... :)

Új hozzászólás Aktív témák