Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Navaren

aktív tag

Én is úgy érzem kicsit, hogy a tesztben az i16 sajátjából kihagyott, de a nyelvre/billentyűzetre kívánkozó savanyú érzet itt megtalálta az utat a publikáláshoz :).

Ettől függetlenül a kritikák jogosak. Borzasztóan halovány upgrade lett az idei, amiben a kameragomb kb. értelmetlen, Schrödinger AI Suite-ja pedig egyelőre csak olyan formában létezik Apple-nél, mint Columbo felesége.

A másik: az Apple szerint az okostelefon 'kész' van, és ameddig nem történik megint egy gyökeres változás az alapkoncepcióban (mint amilyen 2007-ben történt), és megint kb. nulláról el lehet kezdeni kísérletezni majd az alapötlethez hozzáadott fícsörökkel, addig ez így is marad (gyanítom, hogy akkor azt már végre nem telefonnak fogják hívni, hanem link-nek, kommunikátornak, akárminek, elvégre ezek a kütyük már rég nem telefonálásról szólnak).
    Amelyik irány fele a többi gyártó innovál, hogy a telefon több legyen, mint telefon, és a többi kategóriába is bele-belekóstoljon, tabletté hajlíthatósággal, asztali PC-t mimikáló, kvetíthető interfésszel, stb., azt nekik - egyelőre - nem éri meg erőltetni, mert abszolút tudatosan inkább alternatívát nyújtanak az adott kategóriákban, dedikált, kompromisszummentes(ebb), sokszor piacvezető eszközökkel.
    IPhone nem szedhet el piaci részesedést az iPad-től, az iPad a MAC-től, stb.
    Még az órát sem engedik LTE képes iPad-del is szinkronizálható motyóként is kiadni, pedig mióta duruzsolnak róla a fórumok, hogy nem ártana elgondolkodni róla, de nem: a Watch az iPhone kiegészítő, slussz.
    Próbálkozik az Apple innovatív ötletekkel, csak nem az iPhone-ban.

Egyébként koratavasz óta gondolkodtam azon, hogy a szokásaimmal ellentétben idén kivételesen egy év után váltok, mert a 15 Pro-m picit rakoncátlankodó természetű(bb volt), néhány egyedi bosszantó bug-gal, de egyrészt iOS 18 óta már tényleg alig tapasztalni őket, másrészt pedig annyira nüansznyi az újítás, hogy nem tudom igazolni magam előtt sem a váltás költségeit, így a 16 Pro is kimarad.

Új hozzászólás Aktív témák