Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
moordavid #982 üzenetére
Hasonlo van nalam is. Mindenki mondja, h nincs elorelepes 13 Pro-hoz kepest. A szintetikus teszteken lehet h valoban igy van, de a gyakorlatban meg megis jobb. Erzesre +20% (mindezt ugy, h a 90%-os a 13 Pro)
Ettol fuggetlenul ha nem ugy adta volna ki a matek ahogy akkor nem valtottam volna 130-Pro-rol.
15 Pro Max meg ehhez kepes meg ~40% plusz. (gyakorlatban, nem laboreredmenyek alapjan) -
mindthecrap
aktív tag
válasz
moordavid #901 üzenetére
Én a Telekom eSIM-mel megszívtam, “kivettem” a régi telefonból, gondoltam, majd a Telekom oldalán ha kerek egy újat akkor ad egy QR kódot vagy valami… fenéket. Kizárólag úgy lehet új eSIM-et igényelni, hogy SMS kódot küld arra a telefonszámra amihez nem férsz hozzá hiszen azért kérsz eSIM-et
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
moordavid #842 üzenetére
Nekem sikerült első nap a járólapra ejteni a telót egy méterről, de nem lett semmi baja a 2200 forintos MediaMarkt elsőáras szilikontokban
A 12-est is durván 5-6 alkalommal ejtettem betonra derékmagasságból a 2 év alatt és kutya baja nem lett, azon ezt a tokot használtam: Ringke Onyx, elvileg military grade meg minden de kb 3500 forint volt
-
válasz
moordavid #531 üzenetére
Ezt tökre megértem, írtam is, hogy egy kiépített ököszisztámával biztos nagyon jól működnek a dolgok..
Nem vagyok hűséges típus, nem vagyok elkötelezve egyik márkával sem, és ez nem változik most sem.
Én tuti kipróbálom a 8 pro-t is, tudom nem érdemes cserélgetni, de ez már csak az én hülyeségem, kajla hajlamom.(más meg cigizik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged