- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért kicsit bonyolultabb a dolog, mint 20 évvel ezelőtt (sőt több ugye). Nincs ebben semmi extrém, ezért jönnek a patch-ek a játékokra is. Arról nem is beszélve, hogy bár a dev béta miatt volt 3 hónapjuk a fejlesztőknek optimalizálni magára az iOS 17-re az appjaikat (nem mindenkinek sikerült ez sem ugye), de magára az új processzorra nem tudták, hisz az nem volt publikus. Plusz most volt nagyobb architektúra váltás is, előtte kb. ugyanaz volt, csak jobb, gyorsabb, stb. lett a proci. Persze javítson ki, ha valaki többet tud erről.
-
Nosakkor:
Két fajta van, egy Armorite (elvileg ez erősebb, keményebb), és a sima.
A körben a fekete perem betakar a képernyőbe egy-egy pixelsort a káva mentén. Ezáltal "vastagabb maga a káva".
Hogy mikor lehet ezt észrevenni? Ha vagy olyan hülye (értsd: mint én), hogy csinálsz tesztképet, ami akkor felbontású, mint a display, fekete, és 1-2-3 pixelsor körben meg fehér, hogy lásd, kitakar-e vagy nem -
A tesztben az Armorite van, ami betakar 1 max 2 pixelsort; amit linkeltél, az meg a sima (kettő fajta van fekete keretesből, ami ESR). Bár, utólag nézve hülyeég volt levennem az Armorite-et, még a betakarás ellenére is, mert brutál erős és minőségi, ész szépen kerekített a szélén, az ujjnak is kellemes.
-
Én 13PM-ról váltottam 15PM-ra.
Első dolog ami feltűnt, hogy könnyebb.
Dynamic island szerintem jópofa, kamera jobb (én mostanában sokat használom az 5x zoomot).
Némító pöcköt picit sajnálom, eddig elég volt ránézni és láttam, hogy némítva van a teló. Most ehhez fel kell ébreszteni a képernyőt.
AOD-t watch miatt csak akkor használom ha nincs rajtam az óra.
Ami nekem a legfeltűnőbb a váltás után az a + RAM, sokkal tovább tartja a memóriában az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest