Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
closer
csendes tag
Mi a tapasztalatod a Nillkinnel? Valóban jobb, mint a Spigen?
Eddig kizárólag Nillkint üveget (CP+ Pro) használtam a korábbi modelleken, ezt a minőséget szoktam meg, "lefelé" nem váltanék, de 15 Pro vékonyabb kávája, és lekerekített szélei miatt nem egyértelmű, hogy melyik a jobb választás.
Illetve opció még a Benks GlassArmor is, ha a tokot is tőlük rendelem.
-
-
Andreas21
csendes tag
-
ADAM1337
nagyúr
Spigen-ekkel nem nagyon van probléma, nekem majdnem minden telefonomon amire lehetett értelmes fóliát venni az volt rajta.
A céges telom van most privátként is használva egy s23 azon is spigen van és perfekt, méretre és minőségre is, igaz arra Nillkin tokot rendeltem mert magsafe-esből az nézett ki még letisztultan. -
Roland861010
veterán
Persze.
Ha nem talál 4G-t ugyan úgy ugrál vissza felé.Ha nem találja az 5G-t ott is folyamatosan ugrál mivel az a maximális elérhető tartomány így mindig azt próbálja előnyben részesíteni.
Nekem az összes telefonon ki volt kapcsolva ami tudta. Mert még Pesten is siralmas a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vannak helyzetek amikor kenyelmesebb a kisebb meret de… tobb az olyan helyzet amikor jol jon a nagyobb kijelzo. Tokbol pitaka van rajta mas tokkal mar azert kicsit nagy lenne szamomra.