Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
Kellemetlen ez így. Az külön negatívum, hogy vissza sem lehet menni 18-ra. Én is maradok mert 10+ évig androidoztam, most meg már minden alma, i15pm, i13, m4 pro.. Együtt nagyon jól működnek..
@csakany2001
valamivel jobb de én azt tapasztaltam, hogy nincs minden javítva.. -
-
-
knox83
senior tag
Szia, iphone topik tele van a véleményekkel. Szerintem egy vicc. A main telefonomon marad a 18.7 a játszósra ment fel a 26. Egyetlen egy pozitívum van, régebbi 60hzes telefont nagyon meggyorsít.
Másik topikban volt egy jó megfogalmazás a dizájnról: winamp féle 2000es évek. Szerintem méltatlan az applehöz. -
Én pont a nagy rés miatt szedtem le ezt a fajta üveget, igaz, én olyan tokot használok, ami nem kapaszkodik elöl bele a telefonba, így értelem szerűen nagyobb a rés a tok és az üveg között. Egyelőre egy Torras van, illetve rendeltem Benks-et, az a héten jön meg, mert annak nagyon szépen lekerekített a széle, Torras is oké, de azért "bele lehet kötni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ADAM1337 rakott fel róla képet felhelyezés után.