Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Én is úgy tudtam, hogy nem lehet ezt sem, de hozzám került egy 14 pro és meglepődve láttam, hogy simán fel lehet másolni..
A másik ami miatt soha nem kellett volna még régebben az a file-ok küldése, de az is megoldódott(viber,messenger,email)
De más problémáim is voltak velük pl úgy néztek ki, mint valami ősleletek, nagy káva alul és fent, számomra vállalhatatlanok voltak, ez a X megjelenésével megváltozott.
A kamera mindig is levolt maradva, de videóban idővel a legjobbak lettek és fotóban is hoznak egy kiegyensúlyozott elég jó szintet, ezt a 15 széria az új 24mp-es képekkel kicsit meg is tolja.
Ips kijelző, na ez volt az ami végképp elvágta nálam., de idővel ebben is a legjobbak lettek(manuális 880nites fényerő
)
Nem volt usb-c, és nem az miatt hiányzott nekem, mert lassú lett volna az apple megoldása, hanem mert mindenkinek android van a környezetemben, és ha tölteni szerettem volna, akkor gatya volt.
A 14 pro-t el is adtam, de a 15 pro/max elhozta azt, amire talán vártam.
Jobb lett a fotó, videó a legjobb, aksi nagyon jó, kijelző a legjobb, és nagyon jól is néz ki végre 14 óta.
Egy nagyon nagy probléma maradt, hogy ha sikerül is szerezni egyet, tuti megunom hamar.
Ja igen meg az, hogy nem lehet jobboldalról vissza lépni gesztus vezérléssel.Már csak az maradt, hogy honnan tudnám beszerezni, mert voltam bent a t-nél és media-ban és azt mondták, csak 1 hónap után lesz készlet.
Attól félek, mire tudnék venni már rég mást szerzek, de ami késik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Üzleti vita és megbeszélés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest