Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
akkor nem mondom vissza már
Ám lenne megint egy kérdésem. Viberből letöltött képet hol találom a telefonon? A Fájlok appban kerestem mindnhol, de sehol nem találom a képet. Az is fura, hogy egy csomó képet felmásoltam a telefonra amiket a Fotók mappa fel is töltött a felhőbe. Most az eredetiket törölte volna a telefon memóriából? Továbbá, ha csinálok a telefonnal egy képet, azt ugye látom a fotókban, de a fájlok mappába miért nem látom vhol a memóriában?
Email-be is megküldtem magamnak a képet, ott is van a levélnél a gem kapocs, de a mellékletet ott se találom... hol mentem le?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest