- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A különbség még, ami szerintem fontosabb:
Lényegesen jobb üzemidő. Ha minden nap tudod/akarod tölteni, akkor ez mindegy.
A széleslátó autofókuszos, lényegesen jobb a makrózás.
Ennyi. Szvsz ha lényegesen olcsóbb a sima 15 (Vodánal 70k mínusz), és neked a fentiek nem fontosak, akkor vedd a 15-öt. Az is jó teló.
-
janeszgol
félisten
válasz
Törpilla1987 #1126 üzenetére
Kamera csak akkor számít, ha makrózni is szeretnél. Akkor 16. Amúgy bőven jó a 15 is.
-
janeszgol
félisten
válasz
Zsolt,72 #753 üzenetére
Ha tavaly decemberben tudom, hogy a kicsi is ilyen jól bírja akkuval, akkor nem a Plust veszem. Csak elrettentett a papíron lévő 3349 mAh. Bár a Plusznak is csak egy ezressel több, szóval igazából ha gondolkodom, akkor most lenne egy jó méretű telóm. Megutáltam a tepsiket.
-
janeszgol
félisten
válasz
Törpilla1987 #724 üzenetére
Hozzd el a 15-öt előfizuval!
-
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski #479 üzenetére
Inkább vegyél egy S24-et vagy S23-at. 100% androidos csóka vagy, nem fog tetszeni neked.
-
janeszgol
félisten
Na bassza meg. Ettől féltem még a Plus megvétele előtt. [link]
Ebben sokat írogattam itt a MA fórumain (hírekhez). Aztán úgy gondoltam, hogy még egy ciklussal eltolják a ram upgrade-et.
Nem baj, elég lesz a 6 GB ram, viszont akkor nem 5-6 év múlva cserélem le a 15 Plust, hanem 2-3, esetleg (inkább max) 4 év múlva. -
janeszgol
félisten
válasz
rolandi350 #407 üzenetére
Én szeretem az ilyen történeteket olvasni. Nekem is van S23U, S21U, Mi 10T, meg mi 10T Pro, meg Xiaomi 12. Meg még pár másik teló, ami tudja a 90-120 Hz-et.
És mindegyiket 60 Hz-en használom.Az órára. Ha éjjel leveszed (úgy olvastam, hogy igen), akkor nyugodtan megveheted, mert azokban is van vezeték nélküli töltés. Most mindegy, hogy az asztalra vagy egy töltőpadra teszed. Pl egy ilyenre: [link]
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #207 üzenetére
Én egy év múlva kihozom a 15 Plust. (Nem érdekel a 16. Csak ha 8 GB ram lesz benne.)
Teljesen jó teló. -
janeszgol
félisten
Lehet, hogy túl szigorúak voltunk? Az igaz, hogy 300k alatt a telefonok zöme usb 2.0-ás.
60 megabájt per sec, ami igazából 35-40 megabájt, mert efölé nem megy (mivel nem csak adathasználatra vannak benne a szálak) az ma a 4K kamera korában kevés lehet. Régen, még az iPhone 6s idejében volt egy számítás ( [link] ), de ez ma már nem állja meg a helyét. Nagyobb bitrate, sokkal több hely kell. Plusz én a 60 fps videót szeretem.100 megabites 4k 60 fps videó mérete 750 MB per perc. 1 óra 45GB, amit 19 perc alatt másol fel. Ha van 200 GB-nyi videód, akkor majdnem másfél óra felmásolni. Igaz ezt nem naponta csinálod. De a poén az, hogy Onedrive-ra 3x-4x gyorsabban tölt fel, mint ahogy az USB 2.0 másolja az adatokat.
-
janeszgol
félisten
Jól sikerült darab. Szerintem a 256-os verziója éri meg a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged