Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZABHERO
tag
Sziasztok!
Céges telefonként kaptam egy sima 15-öt. Bejelentkeztem rajta a saját icloud fiókommal, leszedte az appokat stb. Más is tapasztalja hogy durván merül az aksi? Konkrétan ha nem használom akkor is több százalékot merül. Nagyon sok app háttéraktivitását, helymegosztását kilőttem. Mellette egy 14 prot használok lassan egy éve, annak se a legacélosabb az üzemideje, viszont egy napot általában mindig végigtolok vele, illetve ha nem használom szinte nem merül semmit...
Valami ötlet esetleg? -
Pityu.
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #295 üzenetére
Igen általában kiszokták lyukasztani a vaku helyét de van amelyik üveg teli és vissza villanhat a vaku róla így színezheti a képet.
-
válasz
sirokipatrik #275 üzenetére
és tetova:
Köszi, azóta nekem sem csinálta. Újraindítottam és jó lett. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #293 üzenetére
Én mindig rakok a kamerára is védelmet
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #290 üzenetére
Na örülök,hogy bevállt
-
zsoltyyy
senior tag
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
#31816946 #280 üzenetére
Értem én hogy van az a mondás hogy ha majomra van akkor banánra is, de egy fólia feleslegesen drága ennyiért meg egy tok is. Én az egyik itt linkelt oldalról rendeltem meg a fóliát (2500ft volt) és a tokot is ami szintén annyi volt és ütésálló sarkai vannak, nagyon stabil. Teljesen hibátlan mind a kettő, felesleges szerintem is ennél többet kiadni.
-
törölt tag
Köszönöm szépen
Ez jó?
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Panzer-Glass-iPhone15-Pro-vedofolia?skuId=jsku1754651349&processType=listPrice&paymentType=onetimeNem baj, hogy a teljes kijelzőt lefedi a fólia?
Felismer így a Face ID? Az előlapi kamera minősége nem lesz rosszabb? -
zsoltyyy
senior tag
válasz
#31816946 #276 üzenetére
"A PANZERGLASS képernyővédő az iPhone 15 Pro készülékhez a tökéletes megoldás a készülék képernyőjének védelmére, miközben biztosítja a magánélet teljeskörű védelmét. Az kijelző szélekig futó illeszkedésnek és az EasyAligner felrakást segítő eszköznek köszönhetően ez a képernyővédő tökéletes fedést és könnyed felhelyezést biztosít. A betekintés gátló réteg megakadályozza, hogy a kíváncsi szemek meglássák az Ön bizalmas információit, így ideális a magánélet megőrzéséhez nyilvános helyeken. "
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
TheBikerider #270 üzenetére
Nem, egyáltalán nem volt ilyen. Pont tegnap kellett kihangosítanom a hívást, mert nem volt az autóhoz párosítva a telefonom. A média meg ugyan úgy szól némított állapotban is. Valami tényleg bezavarhatott nálad.
Viszont van egy érdekes dolog: ha be van állítva hogy 80%-ig töltsön a telefon, akkor néha feltölti 100%-ra. Néztem is mondom mi a baja be van állítva hogy ne csinálja, aztán olvastam ezt:
,, Az iPhone időnként bekapcsolt 80% korlát beállítás mellett is feltölti az akkumulátort 100%-ra, hogy továbbra is pontosan meg tudja becsülni az akkumulátortöltöttséget. “
Eléggé meglepett, azt hittem valami bug, de nem. -
Pityu.
nagyúr
Szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal.Van mikor egy adott tok jó minőségű csak hol mennyiért árulják és hol milyen nevet írnak a csomagolásra én pl mindig ilyen tokot veszek
Kintről ilyen 1000Ft volt anno itthon meg amit még adtam érte 1200Ft és 2500Ft közötti ár de egyes forgalmazóknál 4000Ft tól egészen 7000Ft ig is lehet találni csak ez ilyet a másik meg olyan nevet ír rá de a minősége ugyan az.És tudom mondani,hogy jófajta tok mert akaratomon kívül teszteltem egyszer kétszer ,meg már nem az elsőt vettem mert eddig minden telefonomon ilyen tok volt.
Fóliából meg mindig nillkin üvegfóliát használtam és egy nagyon jó minőségű fólia kint be lehetett szerezni 2000-2500Ft-ért míg itthon min 4000Ft volt most talán itthon drágább kint is emelkedett az ára de még mindig olcsóbb.Szóval én ezeket nem nevezném gagyinak csak azért mert olcsóbbak voltak mint ugyan ezek itthon.Itthon olyan kamus lehúzások mennek.Viszont az utóbbi időben gsm boltban vett üvegfóliát raktam egy két telefonomra 1500Ft-be került valamilyen névvel ellátott papír dobozos volt de semmi nagy márka engem kiszolgáltak előző telefonomon is 1,5 évig ugyan az az aránylag olcsó üvegfólia volt.Egyébként igaz ami igaz én is találkoztam már minőségileg gagyi és méretben nagyobb üvegfóliával de az tényleg csak kintről pár száz forintos volt.
Az istyle is csak egy lehúzó oldal,ugyan olyan minőségű fóliát olcsóbban is lehetne venni vagy bármit. -
Sinesol
veterán
Régebben 8-10 fóliát is "megettem" évente, sok mindent kipróbáltam, de mindig arra jutottam, hogy olcsó husnak hig a leve, nem véletlenül olcsó egy adott termék, de persze lehet valakinek belefér ilyen-olyan kompromisszum és boldogan használja az adott fóliát/ tokot.
Ami most jó ideje van és bevált, tartós és még nagyon jó a tisztasága is, az az istyle-os fólia, ami asszem 15 volt és kétszer cserélik. Objektive látványra a legjobb egy régebbi szintén Apple-s prémium 11k/db-os-s üvegfólia volt, az kb olyan volt, mintha semmi nem lenne a telón kristáytiszta üveg volt, csak hát az törékenyebb is volt, vigyázni kellett volna rá, nálam meg havonta 1-2 szer tuti kiesik a teló a térkőre, járdára meg zsebemben korláthoz, ajtóhoz odab.szódik. Akkor pedig ugy voltam vele, hogy probalok ra odafigyelni, mert azert nem olcsó volt vagy 2éve ennyiert, de igy is nagy odafigyeléssel kb 3 hét volt mire lezuztam azt is, asszem rekeszes sört vittünk be kamrába, hát persze hogy combomon megtámasztottam és ott volt a teló széle.
-
tetova
tag
válasz
TheBikerider #270 üzenetére
Nem. Összeakadhatott valami. Szerintem elég, ha bezárogatsz mindent, még újraindítás sem kell.
-
zsoltyyy
senior tag
Olyat kell nézni, ahol sok és jó értékelés van, meg érdemes a vélemények közt a képeket átbogarászni. Én mostanában nem nyúltam mellé.
Régebben volt nekem is 1-2, de akkor vagy figyelmetlenebb voltam, vagy kimondottan megtetszett egy, de nem volt túl sok értékelés, máshol meg nem találtam és rápróbáltam. -
Hiba:
1. Nem működött a kihangosítás hívás közben.
2. Némított állapotban nem jött hang videó nézés közben.Más is tapasztalta ezt?
-
madgie
titán
Nézd, tele van a fiókom a mai napig 6S meg X tokokkal, amiket soha nem használtam, mert egy kalap kaki volt az összes.
Nyilván bele lehet nyúlni a jóba, én is rendeltem egy olcsó 15 Pro tokot a két "normális" mellé, az be is jött, 750 forintért teljesen jó (nyilván MagSafe-et nem tud, de ennyi, egyébként szépen illeszkedik). -
-
Pityu.
nagyúr
Az a baj sokan azt hiszik ha drága meg van rajta egy logo az már jobb mint bármi más ,sose adtam ennyit tokokért meg üvegfóliákért és sose volt gond velük de ugye fogyasztói társadalom van samsungnál is veszik kilóra drága tokokat üvegeket pedig olcsóbban is lehetne jót.
-
tetova
tag
válasz
#31816946 #260 üzenetére
Nem viccből kérdem, meg jutalékot sem kapok: de féltek az Aliexpress-től? Sokszor tized áron ötször jobb minőségű tokok meg fóliák-üvegek vannak, csak böngészni kell és lehet válogatni. Pl. másfél hétbe telt, mire megjött, de végre le tudtam cserélni a 6000Ft-ért vett Spigent, ami minden oldalon keskenyebb volt a kijelzőnél legalább 1mm-rel egy noname-nek számító kínaira, ami tökéletes. De hasonló a helyzet a tokoknál is. Nagyon sok a kifejezetten minőségi cucc.
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik kijelzővédő fóliát választanátok?
https://istyle.hu/istyle-flexiglass-kijelzovedo-folia-iphone-15-pro.html
Tokból melyiket választanátok?
https://istyle.hu/decoded-bor-magsafe-kompatibilis-ket-reszes-vedotok-fekete-iphone-15-pro.html
https://istyle.hu/magsafe-rogzitesu-iphone-15-pro-szilikontok.html?color=468
-
törölt tag
Sziasztok!
Használ valaki gyári Apple szilikon vagy finewoven tokot?
Mi a különbség a kettő közt?
A finewoven akkor is tönkre mehet, ha vezetékesen töltöm és a táskámba teszem a telefont? -
Hallosz
senior tag
-
geogerilla
újonc
Üdv!
Találkozott már valaki sima 15-ösre való bioplasztik tokkal? A plus és pro modellekhez lehet kapni, de a sima 15-höz még nem találtam…
-
Lorsi91
újonc
Sziasztok!
A Telekomnál a készleten lévő iPhone-t Nektek mennyi idő alatt szállították ki a a sikeres megrendelést követően? -
törölt tag
Sziasztok!
Milyen tokot használtok?
A gyári Apple tokkal van valakinek tapasztalata? -
Pityu.
nagyúr
Gondolom nincs értelme a minimális keretre ráfuttatni az üvegfóliát mert attól,hogy nincsenek létható kávák vagy ilyesmi az üveg még egy keretbe van beragasztva és az a telefon széle odáig meg hülyeség lenne kifuttatni az üvegfóliát így valószínű úgy van,hogy levan kerekítve az üvegfólia széle ami pont a kijelző széléig fut ki.
-
Pityu.
nagyúr
-
Üdv Mindenki!
Tegnap beneveztem egy 256gb 15 Plus-ra.
Akkuidő bitang jó, ezt már teszteltem -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Fuxosbömis #50 üzenetére
Tavaly is ilyen volt a Pro-n. Ott nem zavart?
Nekem meg tetszik hogy ott van és jó kis haszna is van. Nekem pont az nem tetszik mikor szélen van, nem szép szimetrikus. De hát kinek mi tetszik.
-
BaLee
addikt
válasz
#31816946 #236 üzenetére
Nem baj az, hogy nem fedi teljesen az előlapot, ha teljesen lefedné akkor ha tokkal használod nagyon könnyen felszednéd az üveglapot ha leveszed a tokot, vagy már tok felrakásánál probléma lenne.
Kameravédőből is üveget érdemes venni, pl. Spigennek vannak ilyen megoldásai, van olyan ami egyben lefedi az egész kameraszigetet de van olyan ami csak a 3 kamerát védi 1-1 üveglappal.
Mivel ezek üveglapok így se az előlap se a hátlapi kamera minőségén nem ront és hátra pl. egy ilyen egybefüggő védőüveget könnyebb is tisztítani.
Panzerglassal vagy iGlassal sem fogsz mellélőni... -
törölt tag
Sziasztok!
iStyle-os, Panzer Glass vagy iglass fóliát javasoltok?
Olvastam, hogy több fólia nem teljesen fedi az előlapot iPhone 15 Pro-n.
Ti milyen tokot és fóliát használtok?
Kameravédő fóliát használ valaki?
Nem ront az előlapi kamera minőségén, ha nincs kivágva a kameránál a fólia? -
Imogen Combe
junior tag
Megy már az Apple telefonokon és táblagépeken a szöveges e-könyvek hangos felolvasása?
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
Luck Dragon #233 üzenetére
...köszi.
-
válasz
joefasalasso #232 üzenetére
Ha jól emlékszem 240 lesz .
-
joefasalasso
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy milyen értékkel bír a PWM freki? Nem találok infót. Köszi...
-
törölt tag
válasz
zsoltyyy #227 üzenetére
14 esetében talán csak a mi bajunk, hogy a tavalyi árfolyam, infláció stb. miatt itt tényleg nem érte meg. Jobb helyeken hasonlóan vitték mint a cukrot, aki XR, 11, 12 helyett keresett éppen újabbat. Főleg ahol komoly szolgáltatói programok is vannak az ügyfeleiknek. (USA)
Sales táblázatból nekem úgy tűnik a 14 "ellenfele" nem egyedül a 13 volt, hanem a 14 Pro széria az eladási táblázat élén, ugye többnyire a sima modell szokott ott lenni, de akkor volt a vevő számára könnyen bemutatható több változás, hogy 48 MP, notch helyett Dynamic Island, Always-On-Display, ez mind jól reklámozható, így már nem kizárólag előző Pro használókat érdekelte akik váltottak rögtön, hanem szerintem olyan vevő is elcsábult a 14 Pro készülékre, aki amúgy a simát szokta venni és így 14 helyett 14 Pro került a kosárba és még 14 Plus modell is ott a kínálatban. (ha próbálok amerikai fejjel gondolkozni)
Tényleg így a 14 kicsit furcsa helyen volt a 13 és 14 Pro között, még 14 Plus is van, viszont azért nem produkált rossz eladási számokat egyáltalán. Az átlagos vásárló nem tudja 12, 13 és 14 között van 2 GB RAM különbség, de azt az átlag értékesítő is elsüti a vevőnek, hogy gyakorlatilag változatlan havidíjért új iPhone ami észlel egy ütközést. (USA autós ország)15 esetében a tényleg jobb kamera, DI kinézet, A16 miatt szerintem még 2026 őszén is kínálatban lesz, itt már könnyebb sorolni a plusz előnyöket, ezért is gondolom kínálatban lesz még jó darabig mint jó vétel. Jövőre a 13 kiesik valószínűleg, a 14 átveszi a helyét mint "olcsó" iPhone. 14, 15 (és Plus) aztán meglátjuk a 16 milyen lesz, nem számítok radikális dologra.
-
-
Sinesol
veterán
válasz
zsoltyyy #227 üzenetére
Hát, szokás azt mondani, hogy arról beszélnek a legkevesebbet, amivel nincs semmi gond, nincs miről beszélni. Plusz ugye vegyük ide azt a tényt is, hogy az emberek legalább 90%a, sosem fórumozik, csak hasznalja és kész.
Amugy azért nem adnak el keveset belőle, 2023 első félévi adatot találtam, ahol igy alakulnak a számok leszállitott készülékenként:
Szérián belül nem a legerősebb, de ha a teljes képet nézzük, akkor azért igenis nagyon fogy, a top Samu teló még csak megközeliteni se tudja, de még a néptelefon variánsok is csak messziről figyelnek, kivébe az A14-et ami elég szép eladásokat produkált.
-
zsoltyyy
senior tag
Meg +2gb ram, stbstb. Nyilván jobb, mint a 13.
Nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy új korában a 14 alapból drágábban jött ki, mint a 13, meg mint most a 15 és közben a 13hoz képest alig lett jobb.
Most a 15 (főleg, hogy a kezdő ára olcsóbb is, mint 1éve a 14nek volt) sokkal jobb választás, mint 1éve a 14 volt. (van ismerősöm, aki 1éve újonnan inkább 13ast vett ~100ezerrel olcsóbban, mint az akkori új 14et.)A sima 14 nem durrantott nagyot, és ezt hozta fel a kolléga, hogy a i14 fórum hozzászólásinak számából ez elég jól látszik.
-
Navaren
aktív tag
válasz
TheBikerider #222 üzenetére
És a kamera
.
-
Noukoum
veterán
válasz
sirokipatrik #202 üzenetére
#201+#202 köszönöm!
Nekem napi ~2 óra kijelzőidőm van + 1-2 óra zene, wifi és mobilnet felesben, de nem használok semmilyen hardverigényes appot. A pluszt néztem a nagyobb aksi miatt, de ahogy látom a sima is tudná még degradálódott aksival is az én felhasználásommal az 1 napot.
-
törölt tag
A 14 nem a 13 vásárlóknak szólt elsősorban, hanem XR, 11, 12 cserélőknek. Átlagosan 3 évente cserélnek készüléket az emberek. Az évről évre változás a kockákat érdekli és azokat érinti akik szolgáltatói upgrade programban vannak.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
TheBikerider #222 üzenetére
Nekem ez biztos nem érte volna meg azt a felárat, főleg úgy, hogy a 14es széria alapból is jóval drágábban jött ki a rossz forint miatt, de kinek mi.
-
-
Cecevok
tag
válasz
sirokipatrik #215 üzenetére
Inkább az volt a baj, hogy külsőre úgy nézett ki a 14 mint a 13. Belül azért volt változás (13 Pro procija, főkamerája, +2gb ram stb) csak mindenki leragadt a külsőnél.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #207 üzenetére
Én egy év múlva kihozom a 15 Plust. (Nem érdekel a 16. Csak ha 8 GB ram lesz benne.)
Teljesen jó teló. -
Cecevok
tag
Azért az beszédes, hogy 6 nap alatt több a hozzászólás a 15 tesztje alatt mint a 14-nek majdnem egy év alatt...
-
Lorsi91
újonc
Ismertek olyan üzletet, ahol az összes 15-ös szín ki van állítva?
Sokat segítene a döntésben, ha élőben meg lehetne tekinteni.
Köszi előre is! -
-
A teszt jó, mint mindig. Berendelve. Bár azon agyaltam, hogy ez, vagy 14 pro., de maradt a 15. Az új pro verziók nem hoznak lázba, nekem bőven elég a sima 15 is.
-
törölt tag
Sziasztok!
A két kijelzővédő fólia közül melyiket javasoljátok?
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_cellect-iphone-15-pro-full-cover-üvegfólia-lcd-iph15pr-fcglass-1433125.htmlhttps://istyle.hu/istyle-flexiglass-kijelzovedo-folia-iphone-15-pro.html
A notc-nál (dynamic island) ki lehetnek vágva a fóliák?
Vagy Ti mit javasoltok?
A nedves kendőt is kell használni, ha a fólia felhelyezése előtt szedem le a telefonról a gyári “fóliát”? -
O.CS
aktív tag
válasz
sirokipatrik #202 üzenetére
Akksi időben a 13-as is ezt tudja!Legalább is nekem.
-
sirokipatrik
aktív tag
Megjelenés napja óta használom, második napon már be is kapcsoltam a 80 százalékos korlátozást. Nagyon nehéz normál használattal lemeríteni. Így 80 százalékkal indulok el, és mire haza érek kb 50-40 között van mindig. Ha nem nyúzod hardverigényes alkalmazásokkal, 8 óra kijelző időnek meg kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync