Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal.Van mikor egy adott tok jó minőségű csak hol mennyiért árulják és hol milyen nevet írnak a csomagolásra én pl mindig ilyen tokot veszek
Kintről ilyen 1000Ft volt anno itthon meg amit még adtam érte 1200Ft és 2500Ft közötti ár de egyes forgalmazóknál 4000Ft tól egészen 7000Ft ig is lehet találni csak ez ilyet a másik meg olyan nevet ír rá de a minősége ugyan az.És tudom mondani,hogy jófajta tok mert akaratomon kívül teszteltem egyszer kétszer ,meg már nem az elsőt vettem mert eddig minden telefonomon ilyen tok volt.
Fóliából meg mindig nillkin üvegfóliát használtam és egy nagyon jó minőségű fólia kint be lehetett szerezni 2000-2500Ft-ért míg itthon min 4000Ft volt most talán itthon drágább kint is emelkedett az ára de még mindig olcsóbb.Szóval én ezeket nem nevezném gagyinak csak azért mert olcsóbbak voltak mint ugyan ezek itthon.Itthon olyan kamus lehúzások mennek.Viszont az utóbbi időben gsm boltban vett üvegfóliát raktam egy két telefonomra 1500Ft-be került valamilyen névvel ellátott papír dobozos volt de semmi nagy márka engem kiszolgáltak előző telefonomon is 1,5 évig ugyan az az aránylag olcsó üvegfólia volt.Egyébként igaz ami igaz én is találkoztam már minőségileg gagyi és méretben nagyobb üvegfóliával de az tényleg csak kintről pár száz forintos volt.
Az istyle is csak egy lehúzó oldal,ugyan olyan minőségű fóliát olcsóbban is lehetne venni vagy bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest