- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
geogerilla
újonc
Üdv!
Találkozott már valaki sima 15-ösre való bioplasztik tokkal? A plus és pro modellekhez lehet kapni, de a sima 15-höz még nem találtam…
-
geogerilla
újonc
Gyanítom, hogy erről a jelenségről viszonylag keveset írnak.
Kijön egy gyors szoftver javítás, de próbáld átvinni az előző készülékedről az adatokat úgy, hogy te a public beta miatt már előbbre jársz…
Szerencsére megoldódott.
Most arra várok, hogy a sima 15-re is elérhetőek legyenek a normális tokok. Átmenetileg megfelel, amit most használok, de a komolyabbak egyelőre csak a Pro verziókra kaphatóak. -
geogerilla
újonc
Lejátszottam a nyelv-, és a régióválasztást, felajánlotta az adatátvitelt másik eszközről, aztán valahogy mindig ott lyukadtunk ki, hogy nem ment végig a költözés. Hiába jelezte az a készülék, amiről áttöltöttem volna az adatokat, hogy a folyamat még zajlik, a 15-ös már régen mást írt ki: belépést az Apple ID-ba, a FaceID beállítását, vagy éppen a wifi hálózathoz való csatlakozást. Pedig ugyanott voltak fizikailag, ahol 20 perccel korábban letettem őket, és azt a bizonyos telefonhívást leszámítva semmi sem szakította meg a folyamatot.
-
geogerilla
újonc
Nna, végre egyszer első kézből tudok írni.
Kőkemény, hajtépős 2,5 órámba telt, ami a videókon pikk-pakk megvan, miközben a Drei Wetter taft még mindig tart..
Először a leváltandó 11-esemmel hoztam testközelbe adatátvitel céljából - amit egy telefonhívás szakított félbe.
Ezután a 13 minivel próbáltam barátkoztatni, ez sem jött össze.
Ráfanyalodtam az iPademre, de ennek sem lett jó vége, úgyhogy tiszta lappal kezdett nálam. (Miközben rájöttem, hogy mennyi fölösleges appot tárolok a készülékeimen, úgyhogy csak 25-öt kellett rá felvarázsolni, ami már gyerekjáték volt.)Ami meglepett, hogy a kialakítása miatt inkább tűnik a 13 mini nagytesójának, mintsem a dögnehéz (és a kis kezemhez mérten robusztus) 11-es utódjának. A formája kifejezetten szép, könnyed, elfér félkézben, a használatához nem nyújtózkodnom, és édesmindegy milyen színű - vagy inkább árnyalatú - a fekete szilikon tok még szexibbé teszi.
Mivel eddig is bétáztam, a szoftver használatával kapcsolatban túl nagy meglepetés nem ért. Holnap majd tesztelem a kamerát, és a többi számomra új tulajdonságait, de úgy érzem, ez egy szép barátság kezdete…* egy mezei júzer, aki nem vágyik pro fícsörökre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged