Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz zsoltyyy #227 üzenetére

14 esetében talán csak a mi bajunk, hogy a tavalyi árfolyam, infláció stb. miatt itt tényleg nem érte meg. Jobb helyeken hasonlóan vitték mint a cukrot, aki XR, 11, 12 helyett keresett éppen újabbat. Főleg ahol komoly szolgáltatói programok is vannak az ügyfeleiknek. (USA)
    Sales táblázatból nekem úgy tűnik a 14 "ellenfele" nem egyedül a 13 volt, hanem a 14 Pro széria az eladási táblázat élén, ugye többnyire a sima modell szokott ott lenni, de akkor volt a vevő számára könnyen bemutatható több változás, hogy 48 MP, notch helyett Dynamic Island, Always-On-Display, ez mind jól reklámozható, így már nem kizárólag előző Pro használókat érdekelte akik váltottak rögtön, hanem szerintem olyan vevő is elcsábult a 14 Pro készülékre, aki amúgy a simát szokta venni és így 14 helyett 14 Pro került a kosárba és még 14 Plus modell is ott a kínálatban. (ha próbálok amerikai fejjel gondolkozni)
    Tényleg így a 14 kicsit furcsa helyen volt a 13 és 14 Pro között, még 14 Plus is van, viszont azért nem produkált rossz eladási számokat egyáltalán. Az átlagos vásárló nem tudja 12, 13 és 14 között van 2 GB RAM különbség, de azt az átlag értékesítő is elsüti a vevőnek, hogy gyakorlatilag változatlan havidíjért új iPhone ami észlel egy ütközést. (USA autós ország)

15 esetében a tényleg jobb kamera, DI kinézet, A16 miatt szerintem még 2026 őszén is kínálatban lesz, itt már könnyebb sorolni a plusz előnyöket, ezért is gondolom kínálatban lesz még jó darabig mint jó vétel. Jövőre a 13 kiesik valószínűleg, a 14 átveszi a helyét mint "olcsó" iPhone. 14, 15 (és Plus) aztán meglátjuk a 16 milyen lesz, nem számítok radikális dologra.

Új hozzászólás Aktív témák