Hirdetés
Aktív témák
-
vilma27
tag
Isteni jó kedvem van

Rascal Flatts Life Is A Highway 'Cars' soundtrack
Nem tudom igazából, lehet a jó idő, lehet, hogy a kutyám már teljesen meggyógyult, lehet a tegnap "hatása", nem tudom, lehet bármi.

Most pedig irány kiuccolni a rajzos szekrényemet, és nekiállni alkotni valami egészen jól
Ha jók lesztek lehet megmutatom 
Apáék a kertben "konyhászkodnak" , jól van azt hiszem befejezem a poénkodást, mert az meg valami szörnyen megy nekem XD A lényeg, hogy bográcsozunk is, amit nagyon szeretek, mert van egyfajta, olyan fíílingje, ami nagyon a szívemhez nőtt. Gyakorlatilag az ilyen sok család egybegyűlik nálunk, a kaja rotyog a bográcsban, pingpongozunk, beszélgetünk, játszunk, Én mindezen nőttem fel, mert viszonylag elég régóta lakunk itt. És nagyon szeretem. Szerintem megint jön majd fél O-city XD
Lehet majd kicsit letakarítom a pongasztalt is, hogy "harcmező" képes legyen
Szép Vasárnapot mindenkinek

Jahj a zene pedig, IMÁDOM, a meséjét is, de nemtudom, mikor a moziban meghallottam, majdnem felálltam a székről. Mondom még1x wááááá
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha jók lesztek lehet megmutatom