Hirdetés
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ez a hétvége, az eső csakúgy esett, és esett és esett. Esténként örülök ennek, mert imádom, ahogy a cseppek kopognak a párkányomon,és olyan egyenletlenül, mintha egy altatódalt súgnának a fülembe, ezzel ringatva álomországba.

Viszont sikeresen beteg lettem,
de ma ég kúrálgatom magam. Ígérem.Mai filmajánlónk ezzel megkezdődött. Ez Magamnak is szól, mert még nem láttam, de egyik barátom jövőhéten elhozza nekem. A zenéje az valami gyönyörű, főleg az eleje, a vége jah és, ne maradjon ki a közepe se

Véletlenül akadtam rá erre a zenére, és fogalmam sincs, hogy minek lehet
, pedig nagyon szép, olyan nyugtató és egyben elgondolkodtató. A dallama simogat de a ritmusa meg arra kényszerít, hogy az a nyugtató mégse legen meg. 
Szép napot mindenkinek, azt hiszem egyek vissza az ágyba.
de holnapra nem lesz semmi bajom, nagyon ajánlom! dolog van jövőhétre, 100meg 100, és +1 
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ma ég kúrálgatom magam. Ígérem.
, pedig nagyon szép, olyan nyugtató és egyben elgondolkodtató. A dallama simogat de a ritmusa meg arra kényszerít, hogy az a nyugtató mégse legen meg. 
de holnapra nem lesz semmi bajom, nagyon ajánlom! dolog van jövőhétre, 100meg 100, és +1