Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Na, ez nem volt rossz, sőt, merem állítani, hogy sokkal jobban sikerült az "elődnél" (Appleseed - 2004), nem csak grafikailag (ez evidens), de sztoriban, és kidolgozottságban is. Az animáció természetesen sokkal kifinomultabb (már a Vexille szintjét hozta, viszont mimikában azt széjjelverte, itt végre voltak érzelmek!!!), látványosabb volt, ellenben a zene maradt a régi gagyi tuctuc, vagy irritáló visítóhörgős "rock". Na ez nem tetszett. Mondjuk a szimfonikusabb számok jók voltak, viszont amikor szintúgy előjött a gáz csörömpölés (főleg az elején) hajjaj... A karakterábrázolás a grafikával együtt változott valamicskét, mindenkinek előnyére, most már nem tűnt apró mozgó műanyagbábuknak az emberek többsége.
Angol szinkronnal néztem... és... Emberek, most komolyan, messze a legjobb angol szinkron animéhez, amivel eddig találkoztam.
Gyakran szedtem le dualdub-os változatokat, mindig bele-bele hallgattam a szinkronokba, hátha jók, aztán mégse, szinte mind gáz volt. Ez a Hellsing Ultimate szinkronját - amit eddig a legigényesebbnek tartottam - is kenterbe veri, ez nagyon jó. Nincs gagyi hatása egy kicsit sem, jó a színészi játék, minden. Természetesen nem Blizzard Cinematics szintű szinkront kell elképzelni, alapból nem olyan a sztori, hogy monumentálisan beszéljen benne mindenki. De egy igényes CoD szinkronhoz simán lehetne hasonlítani, már ami a katonákat illeti.
Vicces volt, amikor összehasonlítottam az elején a katonák hangját, japán vs. angol. Japánul elég vicces (és semmilyen) volt a tipikus "amcsi tengerészgyalogos kiabálással" szemben. Sebaj, így is el tudtam képzelni a szereplőket, mint japánok, elvégre az amcsi filmeket is többnyire magyarul nézem, azt mégse hiszem őket honfitársaknak.
No, szóval, Appleseed Ex Machina: [7/10].
Hmm-hmm... Egyre jobban tetszik az Appleseed világa. Nagyon jó alapötlet, csak szerintem rohadtul kiaknázatlan. Kíváncsi leszek a "hamarosan" induló sorozatra, ami elvileg majd továbbviszi a történetet - szintén ezzel a CG technológiával.
Tiszta jó, hogy bepörgött a sztori, végre bennem van az érzés, hogy >várjam< a következő részt.
Más: Fairy Tail eseményei is kezdenek bedurvulni, végre ismét a fő-fő-főszál dolgozik - amiből egyébként alig-alig tudtunk eddig meg valamit. 101. rész.
Mi lesz itt...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest