- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
fenyőke #6188 üzenetére
Nekem a Junsun V1 Plus (4GB) van. A hangja tetszik, a gyári hangszórókkal bőven tudja amit a gyári Audi fejegység (alap 2010-es rádió volt, semmi extra). Sajnos a wireless android autó hülyéskedik, de ezen kívül jó minden. A 4giga az MINIMUM, de lehet a 6-ot ajánlanám inkább.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
fenyőke #6188 üzenetére
2GB kuka felejtsd el, ezért dobta ki nem rég az Imars 7 nevű vagy annak hazudott csodámat... Próbáltunk utána egy Junsun V1 Pro-t mert ismerősnek nagyon must have a Carplay én meg ránéztem mert akartam tudni az irányt, de a hangja annak legalább annyira gatya volt mint az én Imarsomnak vagy minek.
Nézz inkább egy Mirror Link-es JVC / Pio fejet, Waze és társai tudnak fekvő módot így tükrözve is full screenben lesznek.
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok! Már kb 2 éve, használok egy androidos fejegységet az autóban. A gond ott kezdődött vele, hogy 2Gb -RAM -al vásároltam, és pár hónap múlva egy android frissítés után már csak 1Gb RAM maradt. Szóval igen, átverés volt a készülék. Akitől vettem az már nem volt elérhető természetesen. Sokat nem tehettem ,használtam. Minden jól működik rajta ,még a kormányról is tudom vezérelni, meg pár dolgot kijelez a canbus-ról, pl.: ajtók nyitása kis ikonokkal. Viszont az utóbbi időben kezd az idegeimre menni a lassúsága. Mire beírom a waze-ba ,hogy hova akarok menni ,megőszülök! Kilép a billenytyűzetből stb.. Gondolkodom, hogy lecserélem, de nem igazán tudom mi lenne jó helyette? Elég a 2Gb vagy inkább 4gb RAM ? A canbus adaptert mindegyik kezeli? Azt vettem észre, hogy a 40-50 erzes kategóriában már van 4Gb memória, de nincs RDS a rádión, ami nekem fontos lenne. A régi 7'-os vagyis csak ekkora fér be a helyére. Esetleg tudtok típust vagy forrást, ahol meg lehet rendelni? Köszönöm!
-
gduck
addikt
Szia!
Nekem se sikerült a gombbal még semmit se elérnem, nekem is a hangerőt veszi le
Ha jobb felső sarokban a "Nap/Hold" nyomsz, akkor kikapcsolja a kijelzőt, de továbbra is fut rajta minden.
Kikapcsolni akkor kapcsol ki, ha leveszed a gyújtást. Ha nem áll le, akkor rosszul van bekötve (én is szenvedtem vele picit). Ez a csatlakozója (kövessed vissza a kábeleket a másik végéig, ahová a kocsid csatlakozója kapcsolódik), a 2-re (sárga) fix 12V-ot kössél, a 3-ra (piros) gyújtásos 12V-ot.
A Beállítások/Car infotaintment/Common:
SLEEP MODE - ON: Ekkor alvó módba kapcsol, amikor újra beülsz a kocsiba, akkor feléled.
SLEEP MODE - OFF: Ilyenkor kikapcsol, amikor újra beülsz a kocsiba, akkor nulláról indul. -
feco70
senior tag
Sziasztok! Most vettem egy Junsun v1 valaki meg tudná írni,hogy tudom ki kapcsolni? Külön nem tudom le állítani, ott van a gomb, de hiába nyomom egyszer vagy egyfolytába,csak a hangot veszi le
-
sfknasty
aktív tag
Sziasztok.Kaptam a telekomtól az otthoni internetem mellé egy 4G sticket,ha elmenne a vezetékes net,akkor az autómatikusan bekapcsol és tudok netezni a stickkel.Ha ebből kiszedem a simkártyát és beteszem a fejegységbe akkor annak működnie kéne?Bekell-e valamit állítanom,vagy plug and play szokott lenni a sim behelyezése?
-
zsebszi
tag
Sziasztok! Van egy kínai android fejegysegem. Bekotottem a tolatokamerat. A problemam, hogy 2-3mp fut a kep utana kirakja a felkialtojelet. Mi lehet a problema? Tud valaki segiteni?
-
Zendrei94
friss újonc
Sziasztok!
előre is köszönöm a segítséget
na szóval vettem egy 2din androidos fejegységet minden happy kivéve hogy nem tudom a további beállításokat megcsinálni mert kér egy 4 számjegyű kódot amit sajnos nem tudok :/ olvastam már rengeteg platformon különböző kódokat de idáig még egyik sem volt jó
ha valaki esetleg tud segíteni nagyon hálás lennék érte.. csatolom az adatokat illetve hogy miről is van szó
-
gduck
addikt
válasz
jones965 #6171 üzenetére
Basszus, mind a két kábel fix 12V volt!
Csak egy kábel volt a csatiban eredetileg a másikat üres volt, én vittem oda fix 12V-ot. Megzavart, hogy a régi rádió lekapcsolt, ha levettem a gyújtást. Az már nem jutott eszembe, hogy utána viszont még be tudtam kapcsolni, gyújtás nélkül is
Javítottam, működik
-
gduck
addikt
válasz
Kalamári #6161 üzenetére
Én jelenleg meg pont így telepítettem...
Junsun V1 Plus a fejegység.Ez alapján próbáltam megcsinálni, de sajnos ha a leírás szerint a 7-es lábon adok neki fix 12V-ot, ami a SÁRGA vezetéken a 8-as lábra érkezik, leírás szerint OK. De nem kapcsol ki a fejegység, amikor leveszem a gyújtást. Valakinek ötlet?
-
metttt
csendes tag
Sziasztok!
Hizpo S4 van valakinek? Minden jol mukodik, szep is, gyors is, de random elmegy a hang neha. Aztan 1 napig semmi..majd masnap megint jo 2-3 napig, utana megint semmi..kiszamithatatlan. Kinai support nem tudja a megoldast, frissitesek csak ideig oraig segitenek.
-
akmo1
újonc
válasz
Kalamári #6161 üzenetére
Nekem ugyan ez a problémám már vagy 3-4 honapja dolgozom az ügyön.
most jutottam el odáig hogy a fent emlitett frissítést rátettem és jó volt ... ...egy darabig.
Most találtam egy ujabb frissítést egy Orosz oldalon.
Nézd meg hogy az MCU milyen verzio.
az elsö betü-szám kombinácio számit.
az enyém: MCU : JCCM20.
(mint a fenti képen is látszik)
ehhez keress frissitést ..
[itt az orosz oldal hol lehet MCU frissitéseket találni]
jobb felül keresö, és az MCU verzio.
Remélem sikerült segítenem... -
Kalamári
friss újonc
Vásároltam Suzukiba Androidos fejegységet,beépítettük,minden rendben működik,de újraindításkor az Android rendszer mindig újra indul,kb 30sec-t kell várni mire feláll,csomó paramétert újra kell állítani.Hogy lehet a berendezést stand by módon leállítani,milyen menükbe kell bemennem. Köszönettel
-
akmo1
újonc
Sikerült megcsinálni!
Köszönöm a Segítséget! Közel 600 kommentet néztem át, és rengeteget jegyzeteltem, fordítottam, mire rátaláltam erre a fejegység build-ra.
Ha esetleg valakinek hasonló problémája van: -
ETiborough
csendes tag
Bár az én fejegységem más, de több mint fél évet szenvedtem. Már egy külön kapcsolót szereltem be, de elég gagyi megoldás volt. Ez mellett a tolatókamerám se működött, csak addig ameddig nem töltött be a rendszer. Fentebb írtam egyéb problémákról is. Más is tanulhat az esetemből. Rendeltem egy CANbus adaptert, és minden problémám megoldódott. Illetve annyi van még, most hogy új szoftverem van, hogy a google alkalmazások nem akarnak futni. Google fiókot egyszerűen nem tudok létrehozni. Play services-t, fiókkezelőt, play áruházat feltelepítettem, de mégsem tudok bejelentkezni. Valami még hiányzik, de nem tudom mi. Ha valaki ebben tudna segíteni azt megköszönném.
-
akmo1
újonc
köszönöm a segítséget
, igaz ez nekem kicsit "Kínai" de hátha "vak tyuk is talál szeget"
-
akmo1
újonc
válasz
Oldbiggy #6154 üzenetére
ezen már rég tul vagyok! Csak akkor hajlandó müködni, ha mind két (piros, sárga) vezeték kap áramot. de frissités elött ez nem így volt. Akkor meg nem kapcsolt ki, egyáltalán.
Elég lenne, ha tudnám hogyan tegyem vissza az eredeti MCU softvert. ha tudnám hova mentette a régit, hol keressem. az sem tökéletes, de ennél még mindig jobb. -
newc8229
tag
Sziasztok! Ki milyen autós rádiót használ?! Nekem egy Akai fejegység volt ami sajnos megadta magát.
tudtok esetleg ajánlani párat?! (nem horror áron) előre is köszönöm! (A verda egy Fiat Stilo)
-
B.Gábor 76
kezdő
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.ford Mondeo mk4 2dines 2évs után gyártott fejegység Android 10 2giga rám.csak gyári visszaállítás szeretnék csinálni,de nem találom.16gig.tárhely tele.már mindent le töröltem még a navit is..de így is tele van.f.kezelő szerint 4giga helyet foglal csak!vettem SSD gyári visszaállítás után arra pakolnék fel mindent.nem működik a Rádi kidobja percenként hogy megtelik a tárhely.aszony,meg a gyerekek használják az autót.percenként kinyomkodni zavaró és veszélyes.valaki tud segíteni, köszönöm szépen!!!
-
akmo1
újonc
Sziasztok!
Kéréssel, kérdéssel fordulok hozzátok!
Van egy Kinai Androidos fej egység autoba. ami müködik szépen teszi is a dolgát, de nem kapcsolt ki, ha a gyujtást levettem. Tehát az ACC nem müködött. A gyárto (elado) küldött egy MCU frissítést, azt ígérte ezzel meg fog ooldodni a helyzet. Rátettem, de most meg állandóan kikapcsol - ujra bootol, ahányszor a gyujtást leveszem, visszateszem. tehát most sem müködik az ACC.
Azt szeretném kérdezni, hogy hol találom a fájlok között az eredeti MCU szoftvert
(mert ennél még az is jobb), hogyan tudom visszaállítani az eredetire.
Esetleg ha valakinek van hozzá olyan MCU frissítése ami megoldja ezt a helyzetet, nagyon, de nagyon megköszönném!
a CPU-Z szerint a készülék:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest