- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Gábor 76
kezdő
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.ford Mondeo mk4 2dines 2évs után gyártott fejegység Android 10 2giga rám.csak gyári visszaállítás szeretnék csinálni,de nem találom.16gig.tárhely tele.már mindent le töröltem még a navit is..de így is tele van.f.kezelő szerint 4giga helyet foglal csak!vettem SSD gyári visszaállítás után arra pakolnék fel mindent.nem működik a Rádi kidobja percenként hogy megtelik a tárhely.aszony,meg a gyerekek használják az autót.percenként kinyomkodni zavaró és veszélyes.valaki tud segíteni, köszönöm szépen!!!
-
akmo1
újonc
Sziasztok!
Kéréssel, kérdéssel fordulok hozzátok!
Van egy Kinai Androidos fej egység autoba. ami müködik szépen teszi is a dolgát, de nem kapcsolt ki, ha a gyujtást levettem. Tehát az ACC nem müködött. A gyárto (elado) küldött egy MCU frissítést, azt ígérte ezzel meg fog ooldodni a helyzet. Rátettem, de most meg állandóan kikapcsol - ujra bootol, ahányszor a gyujtást leveszem, visszateszem. tehát most sem müködik az ACC.
Azt szeretném kérdezni, hogy hol találom a fájlok között az eredeti MCU szoftvert
(mert ennél még az is jobb), hogyan tudom visszaállítani az eredetire.
Esetleg ha valakinek van hozzá olyan MCU frissítése ami megoldja ezt a helyzetet, nagyon, de nagyon megköszönném!
a CPU-Z szerint a készülék:
-
ToMy_
tag
Igen, pont ilyen, amikor az akku már nem annyira vitéz, és az indítómotor elviszi az elektronokat, a fejegységnek meg már nem marad kraft, ergo nulláról boot-ol.
Amikor régebben meg rögtön újraindult, akkor valszeg csak standby-ig ment le és a képernyőt kapcsolta ki, mert még bírta az akku. -
Herqles
csendes tag
Sziasztok! Van egy Pioneer SPH-DA160DAB multimédiás autóhifi fejegységem, ami újabban az alábbi tüneteket produkálja: ráadom az autóra a gyújtást, minden hibátlanul működik, de amint az izzítás után elindítom a motort kikapcsol a fejegység és kb 2 perc után indul el újra,
mintha misem történt volna. Ha már meleg a motor és izzítás nélkül tudom elindítani, akkor nem mindig csinálja. Önindítózás alatt eddig is kikapcsolt természetesen, de utána rögtön újraindult, most meg várni kell. Ez főleg akkor bosszantó, amikor kellene a tolatókamera képe,
mert azt sem látom természetesen...
Minden segítség jól jönne! Köszi. -
ToMy_
tag
Pro tipp típusspecifikus canbus adapteres Junsun fejegységekhez: érdemes végigpróbálgatnia gyártón belül más típusokat is a canbus apk kiválasztásánál, mert pl. 9gen-es Civic esetében a név alapján passzoló verzió nem igazán volt tökéletes, de ugyanebben a csoportban lévő, RAV4-hez dedikált verzió meg hibátlan.
A sajáttal egyfolytában bekapcsolva hagyta a műszerfalban lévő kis IMID képernyőt, a másikkal meg korrektül lekapcsolta. Cserébe viszont azzal mutatta nagy kijelzőn overlay-ben az AC beállításokat, ezzel meg nem.
Hardvert már megtanultak csinálni keleti barátaink, most már a szoftveren lenne a sor. -
ETiborough
csendes tag
válasz
KAMI911 #6123 üzenetére
Az Android 10-es, de gondolom ez inkább 10-esnek hazudott 6-os. A hardwer Topway Ts8 függőleges képernyővel. A szoftver V10.5.5_20201102.161412_TW2-V. Az MCU: TS8V4.3-100-804-A4A18D-210422
Na ilyet nem találok sehol. Ráeszkábáltam egy szoftvert, de az vízszintes kijelzőhöz való. Egy kínaival kommunikáltam, küldött is két szoftvert, de mindkettő csak hiányosságokkal működik. Ezeket a hiányosságokat szeretném pótolni valahogy, de valami miatt semmi nem sikerül. -
Micsurin
nagyúr
Előző tulaj vélhetőleg ilyet operált az EP1-es Civicembe: [link] mennyire gatya a típus? Rossznak vagy fagyogatósnak nem tűnik csak a hangja... Van értelme róla valamire feljebb lépni? Gyári 4x16-os szettel nagyon gatya a hangja, ~60-70ért van olyan kínai androidos ami felveszi a versenyt pl egy ilyennel?
Csak a zeneminőség és a CarPlay ami igazából érdekel, tolató kamera ha van plusz de nem halok bele ha nem lesz.
-
joci 1981
friss újonc
üdv mindenkinek. meg próbálom itt hátha tud valaki segíteni. vettem egy androidos fejegységet amin android 12 van a logokat szeretném be állítani de sehogy se sikerül. a logog rajta vannak viszont valami hiányzik belőle mert nem találja a rendszer.
-
Per Me
tag
válasz
ETiborough #6141 üzenetére
Általában a Factory menüben szokott lenni.
-
ETiborough
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki hogyan lehet tanítani gombokat?
[link] -
suste
veterán
Valakinek van bevált alkalmazása/megoldása a sebességfüggő hangerő beállításához?
Gyár fejegységeknél ez már régen alap funkció.
Nem is értem, hogy az androidos fejegységeknél ez miért nem alap, mikor a GPS amúgy is jelen van.
De még furcsább, hogy nem találtam ilyen applikációt, pedig nem hiszem hogy nagy kihívás lenne a GPS jelhez képest emelni vagy csökkenteni a hangerőt...... -
KAMI911
aktív tag
válasz
kaboska #6136 üzenetére
Ide gyűjtöttem össze a kódokat:
A „gyári beállítások” / „factory settings” menübe történő belépés -
kaboska
aktív tag
Sziasztok! 2011-es poló-hoz vettem ezt a fejegységet! https://www.izzi.hu/hu/shop/termekek/volkswagen-polo-9-multimedia/4-64gb-rds-carplay
Ehhez kellene nekem kód ezt hol találom? Kösz! -
ETiborough
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki hogyan lehetne átméretezni a rendszer felbontását? Egy függőleges kijelzőm van, de a rendszer középen egy négyzetben van. Alul a navigációs gombok helyén eredetileg a klíma felület, hangerő gombok stb volt, de muszáj volt új szoftvert feltennem, ami ezt, valamint a fenti ikonsort eltüntette, így ott most egy fekete sáv van. Van egy szoftverem aminek a felülete kitölti a teljes képernyőt, viszont azon a gombok egy része nem működik, és nem is tudtam tanítani.
Most a fekete sávokkal kellene kezdeni valamit, és a navigációs sávot eltüntetni. Az működhetne hogy egy régi, akár más típusú lauchert és systemuit feltelepítek? Vagy van valamilyen módszer hogy a rendszer felületét módosítsam hogy eltűnjön a felső fekete rész és a navi gombok? Köszönöm a segítséget! -
zsnorbi21
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen: [link] fejegységem (2/32 - carplay), hónapok óta a szekrényben csücsül mert az android logonál mindig újraindul. Anno próbáltam felvarázsolni a romot amit küldött a support de nem sikerült elindítani a telepítést.
Tudnátok segíteni hol találok kifejezetten erre a fejegységre újabb romot?
Meg egy jó angol tutorialt, ha vanKöszi!
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ! Adott lenne a következő fejegység, amin szeretnék Android Autot futtatni , de egyszerűen nem találok semmit , ami működőképes lenne próbáltam a zlink5 v. tlink5-t , de sajna nem működik, valami ötlet esetleg mivel próbálkozzak?
Annyit sikerült kideríteni , hogy a gyártó elvileg a joying illetve telepítettem rá egy újabb romot amit [ITT] találtam, de szintén semmi. Esetleg, ha valakinek szüksége van a linkelt rendszerre, dobjon egy üzit, szívesen odaadom illetve, ha tudtok jobbat , ami kompatibilis és érdemes feltelepíteni, ne tartsátok magatokba. Előre is köszi !
-
hzx0
aktív tag
Helló! Kb fél évet szívtam ezzel a hibával. Mire megtaláltam mi okozza. Hal9k 10-es romon jött elő nekem ez a hiba. Érdekesség hogy alig pár felhasználónal jelentkezik. A hiba okozója a main components apk háttérben fissitése okozza. A megoldás: Régebbi Total commander telepítése (ami a playen van már nem telepíthet appot), telepített alkalmazások menű. Itt állítsd be hogy fentről lefelé időrendbe mutassa az appokat. main components apkt másold ki valahova. Utána az eredetit töröld TC- vel. újra inditod a fejegységet (Ekkor már fog működni a rádió). Tc-vel telepíted a kimásolt main components apkt. Ezt az esötáncot minden hónapban meg kell ismételni mikor a Google frissíti a playen az appot.
-
KAMI911
aktív tag
válasz
ETiborough #6109 üzenetére
Mindig jó kérdés, hogy a hasonló mennyire hasonló, az Android adatlapon mi látszik? Az sem kizárt, hogy csak be kellene rendesen állítani a hardverhez, amit szintén nem ismerünk. Tudsz technikaibb infókat küldeni?
Én itt kezdtem gyűjteni a saját fejegység infókat,
a beállító oldalt így lehet nálam elérni.
https://linuxmint.hu/sugo/gyari-beallitasok-oldal-elerese
-
metttt
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy technikai kerdesem, hatha mar valaki talakozott a jelensegel. Rendeltem egy Hizpo S3 tipusu Android 12-es fejegyseget, (4GB,8mag) nem is volt problema a beszereles sem, tok jol mukodott. Finomhangoltam stb. Majd egyszercsak a radio resze beszart. Ami annyit tesz hogy megnyitom az alkalmazast es csak ures gombokat latok, de nem reagal semmire. Sistereg azt hallom, de barmit nyomok semmi. Ok, app clear cache, stb, de meg mindig szar. Na mondom akkor visszaallitas, torolni mindent, majd az jo lesz. Igen am, de ker jelszot. Leirasaban sehol nincs, amit a neten talaltam azok kozul meg semmit nem fogad el. Pontosabban azt se irja ki, csak ranyomok hogy ok aztan semmi. Fura..valami otlet? Koszi!
-
suste
veterán
válasz
sanyi0627 #6120 üzenetére
Én ennyiért inkább itthon néznék valamit,amihez még garanciát is kapsz.
Az "izzi"-nél Hondához is vannak komplett szettek. (Igaz Jazz 2001-2008-hoz mintha manuál klímás lenne az előlap, de rá kell kérdezni, ha neked máshogy néz ki.)
Én itt vettem a 4gb/64gb-os 9 colos verziót Suzukihoz 110K-ért típushoz illeszkedő kerettel , kábelköteggel és kamerával (a 2/32-es 75K). A beépítés gyerekjáték volt (konkrétan csak össze kellett dugdosni a kábeleket), viszont a finomhangolás az eltartott egy darabig: USB működés, kamera kép beállítása, stb.
Utólag nézve lehet jobban jártam volna, ha a hivatalos szervízpartnerüknél rakattam volna be....Most már CarWebGuru -val nagyon tuti minden! Köszi a tippet/megerősítést.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Honda jazz Ge3 (2005) digitális klímás autóba nézelődök.
Tudnátok ajánlani valamit 150-160$-ért (AliExpress). Ami lényeg lenne menjen a kormány vezérlés és a fejegység mellé adott tolató kamera.
Köszi
Üdv -
gabor9991
őstag
Junsun v1 pro fényerő beállítási lehetőség van valahol?
A fényerő maga állítható a csúszkával azonban van egy olyan érdekesség, hogy az alap fényerő és az a fényerő amikor bekapcsolom a világítást fordítva működik, tehát ha besötétedett és felkapcsolom a világítást, akkor emeli a kijelző fényerejét, miközben ilyenkor épp csökkentenie kellene.
Ezt a gyári beállítások menüben nem találtam meg hogy állítható lenne.
Valahol be lehet ezt állítani? -
gino0072
csendes tag
Sziasztok! Valaki foglalkozik androidos fejegység javításával? Köszönöm !
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
Sziasztok, van egy régi fejegység a kocsiba, egyre többször ujraindul már, nem tudom mi fajta esetleg lehet vele valamit kezdeni esetleg android autót rá, eddig is csak waze, rédió és zene USB-ről megy, másra nem használom, pár kép?
-
Pityu89
senior tag
válasz
Die HaPpY :) #6100 üzenetére
Működni fog, a zajt is erősíteni fogja.
Neked egy tápszűrőre van szükséged, valami hasonlóra: [link]
-
ETiborough
csendes tag
Képek lemaradtak.
-
ETiborough
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis problémám, renélem tud valaki segíteni. Van egy fejegységem, Topway TS8 függőleges képernyővel. Egyszer bootloopba került, és nem tudtam kezdeni vele semmit, neten nem találtam hozzá firmwaret, csak egy hasonlót, amivel életre keltettem, de nem működik megfelelően. Pl. Nincs kikapcsológomb, és nem is kapcsol ki amikor leállítom az autót, nem kapcsolja a tolatókamerát, amikor betölt az android. Még betöltés közben ha hátramenetbe kapcsolok van kép, utána nem érzékel. Minden más működik rajta. A kijelzőről eltünt az alsó kezelőfelület, helyette az androidos kezelőgombok vannak, illetve felül az ikonsor is eltűnt. A felbontás nem volt tökéletes mert gondolom vízszintes kijelzőhöz való szoftvert találtam csak. Az kinyitott ajtók ikonjai felugranak, de a klímavezérlő ikonjai, már nem. Felvettem a kapcsolatot egy kínaival aki küldött egy hozzávaló szoftvert, de minden ugyanúgy maradt, annyi változott hogy mostmár a felbontás úgy tűnik jó, de semmi más nem változott. Tud valaki segíteni hogy mit kellene csinálnom hogy a gyári felületet és működést visszaállítsam? Mi hiányzik a rendszerről? Köszönöm a segítséget!
-
Kátai
senior tag
válasz
Die HaPpY :) #6105 üzenetére
Egy próbát megér, nem nagy összeg ( ~1200-1300 HUF). Én innen [link] rendeltem.
-
Kátai
senior tag
válasz
Die HaPpY :) #6102 üzenetére
A jelerősítőjére.
-
Kátai
senior tag
válasz
Die HaPpY :) #6100 üzenetére
A megoldást nem tudom, én most rendeltem egy ilyet kíváncsi leszek mennyire válik be.
Amúgy a pozitívját hová kötötted? Mert lehetséges, hogy az zavar be. Én a szivargyújtóról tervezem levenni az áramot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest