Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
Az oké, ha olyan zenéket hallgat az ember, amelyek máshol nem érhetők el, de sztem az online, legyen Spotify vagy Google Music annyira kényelmesek, hogy nem éri meg a vesződést a töltögetéssel. Ugyanez a sorozatoknál meg filmeknél is, Nekem már (45) inkább megéri az összes streamingre előfizetni, ami itthon elérhető, mint töltögetni. Meg amúgy az sem utolsó, hogy érzem magam egy tolvajnak
Janszi1971: Az vagy nagyon isDe amúgy mennyvel bonyolultabb a Spotifyon váltani a zenét, mint a pendrive-on?
-
Janszi1971
lelkes újonc
Én pölö pendrive-rúl hallgatom. Fel van másolva nem tudom hány giga a kedvenc zenéimből, időnként frissítem és úgy hallgatom. Eszerint boomer vagyok
Az online zenehallgatást kocsiban nem erőltetem, szeretek inkább vezetni, nem pedig nyomkodni az eszközt a zenék kereséshez stb. Otthon, az asztali gépen más. Ott szinte csakis online. De hát kinek a pap, kinek a papné...
-
morcosmorc
csendes tag
Kösz az információt!
Olvasgatva a régebbi bejegyzéseket QLED 6/128GB-ban gondolkodtam.
Akkor ezek szerint alapból abban gondolkodjak, hogy beszerelő céggel rakassam be.
Ők gondolom beállítják.
A CarWebGuru-t ráteszik ők ha kérem vagy az már a garancia vesztését jelenti?
Kb. mennyibe fáj egy beszerelés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest