Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DzsoZee34
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, hátha tudtok segíteni a döntésben.
2008-as Mazda 6-osomba szeretnék új fejegységet, és mivel nincs rá 200ezer forintom, hogy itthon ismert márkát válasszak, így kissebb utánajárás után az alábbiak közül már nem tudom tovább szűkíteni a listám:
A legolcsóbb, Junsun V1Pro: [link]
Ennél abban sem vagyok biztos, hogy 2+32 legyen octa core-al, vagy 4+64 octa core-al. Mindkettő olcsóbb az ezután jövőknél, de ér 50 eurot az a 2 gb ram? Mekkora lehet a startupok közti különbség kb? Ára 80-100ezer Ft változattól függően.
- aggaszt, hogy csak alin vehető, csak 1 év a garancia
+ viszont jónak tűnik(?), és voltak akik dicsérték az ettől gyengébbeket, van EU stock, biztosan BOSE kompatibilisAmi a legjobb lenne, de sajnos a legdrágább, és még kell hozzá vám+áfa, Joying 8 Inch Mazda 6: [link] Ára Kb.150ezer Ft áfával, plusz vám...
+ sok jót hallottam a gyártóról, 2 év garancia, jó hardver, jó szoftver, fizikai gombok
- de nem tudom BOSE kompatibilis-e (igaz az utólag is megoldható), nincs EU raktárom...A köztes megoldás, Eonon Mazda 6: [link] Ára kb. 100ezer Ft
+ van EU raktár, 2 év gari, hallottam jókat, biztosan BOSE kompatibilis
- hardveresen lehet gyenge (a listámon biztosan), hallottam róla rosszakat isSzerintetek ár/érték arányban melyiket lenne érdemes megvennem? Több évre tervezek az autóval, vezetés közben főleg munka miatt waze/maps, spotify és telefonálás állandó társaim, ezért ezek futása, és a megbízhatóság fontos lenne. Tudnátok segíteni?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest