Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz petymek #2800 üzenetére

    Na valahogy eljutottam ide is :) Nem volt egyszerű ez a hétvége meg ez a mókolás, ugyanis sikeresen lemerítette az akkumat 9,7V-ra a fejegység... Azt hittem először, hogy a Ford tipikus betegség jött elő (műszerfal meghülyül), mert remegtek a mutatók meg össze - vissza működtetett mindent, felkapcsolta a lámpákat meg az ikonok folyamatosan világítottak, szóval totális káosz volt. Felmentem a műszeremért és nem hittem a szememnek amikor láttam, hogy mit művelt az akkuval. Az akku vadi új, be is lett mérve amikor az autót megvettem, azt mondták pár hónapos, ami igaz is, hiszen amíg nem került be a fejegység addig egy kulcsra indult. Reflektálva a válaszodra, ettem malachúst sokat, de a link amit beraktam az az általad javasolt rkdumper verziója volt, meg a tool, ill. rk driver :DDD Miért mákos tészta? :) Ugye alapból az rkdumper fw mentés topik amit linkeltem, mert korábban ezt írtad:

    "Amennyiben érzed magadban az erőt, akkor SOM ki, és legújab RKDumperrel egy biztonsági mentés készítése (sajnos a legújab nekem sincs meg, és -működő- letöltési helyet sem tudok, így 4PDA-n kell kuncsizni), de csak ha teljesen biztos vagy benne, van elektronikai gyakorlatod."

    Ugye itt azt javasoltad, hogy SOM ki, de sajnos közbe szólt ez
    ,
    ezért megpróbáltam az USB A to A verziót, vagyis készítettem kábelt (de van ellenállásom és tüskesorom is, meg rajz is ha mégis kiszedem) és avval próbálkoztam. Itthoni tápegységgel amely szabályozható, arról tápláltam meg az egységet és kipróbáltam mind az 5 USB portot, de sajnos a gép nem ismerte fel :( Próbáltam úgy, hogy beléptem recovery módba, de akkor sem. Azt lefelejtettem írni, hogy napközben leveleztem az eladóval a javaslatodra és szó nélkül adott egy linket a gyári ROM-hoz amely 1 Gb körüli és még használatit is dobott be a zip-be, igaz kínai nyelven :DDD Hétfőn rákérdez a gyártóra, hogy mi a megoldás erre a lemerítés dologra, de közben úgy érzem, hogy megtaláltam a menüpontot a Factory Settings-ben amelyhez szereztem egy kódot a drága google barátom segítségével :D
    Erre gondolok, szerinted?

    Stresszelni mivel tudnám a legjobban, mi az ami kimaxolja? Nyissak meg többmindent és hagyja, háttérbe, vagy az osztott kijelzős dolog esetleg két erőforrás igényes appal?
    Monitorozni gondolom bármilyen appal ami tudja figyelni a magok és a gpu hőmérsékletét.
    Waze-t leszedtem, be is állítottam, de fura, hogy le kell nézni a manöverek miatt, ezért lehet, hogy mégis marad a telefonon futás... Ha ráveszem magam és mégis kibontom, akkor készítek mindenképp egy fw mentést a tool-al, mert nem tűnik ördöngösségnek, jártas vagyok ennyire azért az elektronikában. Neked több tapasztalatod van, szerinted bánstam azt a matricát vagy sem? Mi van, ha azt mondom, hogy beszerelés közben sérült és valami fém tárggyal meg is sértem picit azt a részt.
    Ahogy ígértem, dobok be pár screenshot-ot.

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák