-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Na végre lehet megint mozizni!(persze a kártyám is ma jött meg, minek kb). Szóval Fekete Özvegy kipipálva.
-
vodrosjozsi
addikt
Huwi b+.. huwi
-
leslien
nagyúr
[link] khmm...
-
mentic18
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #72481 üzenetére
Jobbulást!
Máskor a prostiknál vigyázzál..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #72479 üzenetére
Na mit nyaltá be? Covid vagy egyébb nyalánkság?
-
mentic18
aktív tag
Ki hogy éli túl a nyarat?
Nem éreztem eléggé melegnek az elmúlt napokat.
Él valaki közületek Siófok környékén? -
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #72471 üzenetére
Egy 23 éves Volvo V40, T4 motorral (1.9 benzin turbó, 200 LE).
Picit szar állapotban van, de szép lassan kipofozgatom majdAnnyi pénzért, amennyiért vettem, nagyon jó találat volt...
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #72469 üzenetére
Nincs időm 4 éve eladott termékre válaszolgatni, amin egyértelműen látszik, hogy el van már adva
Velem minden jó, lezárult a válás, vettem egy új
autótroncsot a Golf helyére, elvagyok, mint a befőttAkartam venni egy S21-et, de rájöttem, hogy az S10+ is kielégíti minden igényemet, majd ha valami brutál nagy dobás lesz, váltok, addig hajtom ezt.
-
akooos
veterán
Amúgy mizu, jól van mindenki?
-
válasz
vodrosjozsi #72463 üzenetére
Privátban úgyse válaszolna, túl komolyan venné a biznisz ajánlatot
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #72462 üzenetére
Írni kell neki privátba mert amúgy nem válaszol a gennyese
-
-
akooos
veterán
Van egy hirdetésem az aprón, ami 4 éve inaktív, archív mert eladtam a hirdetett terméket. Az elmúlt 3 hónapban minden 2. héten kapok egy üzenetet, hogy valaki megvenné (mindig más)
Most én csináltam valamit rosszul, vagy mindenki ennyire vakon van?
[link] -
vodrosjozsi
addikt
válasz
trebrona #72453 üzenetére
Amúgy a mai napig azt vallom, hogy kurva jó az ios de egyrészt akkor is volt egy gear S3 itthon, nem tudtam teljesértékűként használni, sokkal komfortosabb a tv irányítása androidról + a galaxy buds is itt van amit nem támogat az ios.
Sajnos ez van, anyagiak szempontjából pedig nem lenne szerencsés minden kiegészítőt eladni lófsz pénzért és venni méregdrágán apple cuccokat.
Nem ment el az eszem. Teljesen -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Huawei P20 Pro telefonom. A google asszisztens-t szeretném bekapcsolni a telefonon, BT füles miatt. Megkerestem a "Voice Match" beállítást, de az "Ok Google - A funkció jelenleg nem működik ezen a nyelven" üzentet kapom.
Erre van valami megoldás?Alatta van, hogy "Eszközök hozzáadása", de ott meg csak köröz-köröz-köröz.
Tudtok segíteni? -
trebrona
nagyúr
válasz
mentic18 #72455 üzenetére
Én S10e-ről váltottam i11Pro-ra kb fél éve, gyakorlatilag semmiről sem kellett lemondanom, szinte mindent ugyanúgy tudok használni, mint előtte az S10e-n. Tartottam tőle, hogy hiányozni fog a Bixby routin, de ugyanúgy tudok itt is feladatokat ütemezni hely, időpont stb alapján. Google névjegyzék ugyanúgy működik, az új kontaktok továbbra is oda mennek, nem iCloud-ba. Billentyűzetet ugyanúgy a Gboard-ot használom, ebben sincs változás. Ami vicces, hogy gmail alkalmazás megy hibamentesen, és késés nélkül érkeznek a mail-ek, ellentétben az androiddal. Gyerekkel eddig is facetime-on kommunikáltunk, lévén cégesem is alma, már csak az asszonyt kell majd meggyőzni, hogy cserélje le a P30-at.
Egyetlen google cucc nem 100%-os, a helyelőzmények. Ez nem olyan részletes, de a lényeg megvan itt is. Ezt sokat használom, mivel elég sokat megyek az országban, sokszor ott nézem vissza mikor is voltam egy-egy helyszínen.
Viszont ami nem hiányzik az androidból, az a készenléti konstans akkumerülés, itt olyan nincs. -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #72452 üzenetére
végre valami jó
-
trebrona
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #72452 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
Nekem nem volt bajom a P30-al, de két év után azért bizsergett....aztán a vodafonnál meghosszabíthattam a hűséget és feldobta a webáruház az LG Velvet telót 39690,- kemény forintért. Na ez már elcsábított support ide v oda(asszony is vett egyet, neki 50e volt). Nagyon jó telefon, egyedül a kamera nem csúcskategória, de engem már nem izgat annyira(arra jó, hogy 2 évente visszanézzem). Hamar megszerettem, és így utólag pár dologban jobb, mint a P30(ujjlenyomat érzékelő, miracast csatlakozás, qi töltés)
-
Aryon87
félisten
Megvagyunk elvagyunk. P40Pro még mindig hibátlanul üzemel, még mindig remekül elmegy GMS nélkül, minden IS fut rajta amiket használok
Hamarosan csatlakozik hozzá egy néhány öreg "harcos" (3 teló ha sikerül), egyelőre nem lövöm le a poént róla, majd a fotós totyikban mutatkozik be az egyik
Idén meg ha minden igaz, páromnak lesz egy S20/21FE (attól függ milyen árban lesznek Telekomnál), ami a Honor20Pro-t váltja. Nekem jövőre lesz váltás, hogy mire... fogalmam sincs perpillanat. Honortól várok "csodát", de leginkább azon múlik, jön-e hozzánk az 50-es széria - ami igencsak jónak ígérkezik - , és bekerül-e szolgáltatói kínálatba. Ha nem, akkor vagy Xiaomi, vagy Samsung lesz, szigorúan Snapdragonos. A72, ami anyámnak lett, meggyőzött a pár nap alatt míg használtam. S20Fe snapis a fotósban igencsak jó képeket látok, és még Helltak és Leslien is hozzájárul, hogy viszkessen a tenyerem érte -
w333
félisten
Nah sziasztok de rég voltam már erre, kicsit offline voltam nem fórumoztam !
Ki hogy van ? kinek milyen telefonja van stb. ? új tagok ?
Csak hogy ne legyek nagyon elfogult akkor egy kis negatív a 12 Mini -ről ... kicsi vagyis túl kicsit, zsebben hasznos de tartalomfogyasztásra nem ajánlom, sokszor félregépelek vele, ezen kívül nem rossz de kicsit megbántam hogy nem 12 Pro Max lett !
Tanulság kis telefonról nagyra váltani megszokható, de nagyról kicsire nem szabad !
Főleg mivel mobilos boltban dolgozom és minden 2- ik embernél 12 Pro Max van, kicsit csorog a nyálam utána, na de majd a 13 Pro Max most már azt megvárom
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #72443 üzenetére
Nem dobtam ki, a töltőt sem, de már nincs nálam.
Vacs
Lehet, bár nincs tapasztalatom sok velük, mást szoktam venni....vagyis nem venni, mert legtöbb gépem bírja még(pedig van ami 8-10 éves, persze hobby szinten kell ezt nézni). Annyit azért észrevettem, hogy szakemberek megveszik inkább a márkás cuccokat. Azt meg észrevettem, hogy most már nem olyan gyorsan üresednek ki a lidl polcai szerszámgépekből (tegnap voltam éppen). -
Aryon87
félisten
Akooos, szakmai ügyben irtam privátot, kérlek nézz rá majd. Köszi
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #72439 üzenetére
Oké, tudom nem sok lóvé, de te nem hobby eszköznek veszed. Próbáld ki, ha nem jön be cserélsz. Nekem volt akkus szegélynyíróm tőlük, ami 16e volt. A kapott műanyag kés pótlása nem volt drága, meg lassan is fogyott. Viszont a tárcsa, amire raktad hamar eltört, 2700 volt az alkatrész. Teleszkópos volt, de a zár részénél eltört a műanyag, így egyszerűen lecsúszott az egész feje. Kukáztam. Az akkuja viszont jó volt! A 3 év gari jó....lenne, de ha 1x beviszel egy elromlott készüléket, akkor 1x cserélik és arra csak 1 év gari van. Ha ezután beszarik kuka(magasnyomásúval tapasztaltam, amit 2x szét kellett szedjek, mert rosszul volt legyártva, viszont a mai napig megy)
Trebrona
Azért olvastam sok elégedetlen vevőt is, főleg a szerszámgépek résznél. Ezek hobby eszközök, VJ meg kertész, nem évente 1x fog vágni vele.Arra nem árt komolyabbat venni, de próba cseresznye, lehet szerencséje is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #72437 üzenetére
Azért a lidlis gépektől óva intelek.. Ha dolgoztok vele érdemesebb megfontolni egy tartósabb darabot.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #72435 üzenetére
De milyen akkusat veszel? Gondolom nem tecsóst...sokszor az akku és a töltő marha drága.
-
vodrosjozsi
addikt
Azt hiszem, hogy szép lassan áttérünk az akkumulátoros gépekre. Elsősorban a sövényvágót szanáljuk, aztán mehet minden a lecsóba 😁 nagyon jó áron van most a sövényvágó egy 10esért. Basszus alkatrészt nem lehet venni sthil gépekbe ennyiért...
-
leslien
nagyúr
skacok, h működik a csomagfogadás UK ból? kell vmit fizetni?
magánszemélytől érkezik a csomag... vagy van vmi topik?
Quqeszz
köszi -
Quqesz
nagyúr
Asszony samsung tabja megkapta az android 11-et. Egy részről
mert egy tabról beszéünk, ami nem a csúcs a kínálatukban. Másrészről a kisebb értesít sáv kisebb méretén kívül nem vettem észre változást.
nem érzem azt, hogy aki nem kapta meg lemaradna valamiről...
-
Aryon87
félisten
válasz
leslien #72413 üzenetére
Ha idén váltanék telót, lehet arra váltanék.. Konkrétan semmi kínálat nincs. Szolgáltatónál Mi11Ultra nincs, Alma kizárt. S21 széria kizárt az exyf.. miatt. Honor nincs, P50 sehol. Mate40Pro lenne még legutolsóként, de a Google hiányából eredő eladhatatlanság miatt nem biztos hogy megvenném, hiába is szeretném, mert király telefon minden téren...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #72406 üzenetére
Jahh. 😂 Hosszú, mint a 'vonatfütty'...
Viccet félre... - Az a lista is része a " mi-mindennek köszönhető" egy eredmény (hez)...
Csak egy 2+ éves Note9, semmi különös... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #72406 üzenetére
Én is néztem ez a Sony xperia 1 kihajtható verziója?
-
-
Quqesz
nagyúr
Láttam akku időt A72 topikban is, jó látni, hogy a tepsik is jól bírják.
-
draco31
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest