- BIOS frissítés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Logitech Z906
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
Aryon87 #70642 üzenetére
Szia.
Rólad lehet tudni, hogy te elég nagy Huawei fan vagy, így a te véleményed kevésbé hiteles szerintem.A google fotók ingyenes tárhelye elég hasznos, átlag Bélának tökéletes (lehet hogy böngészővel megy, de szinkronizál is?)
Nekem a Google keep is nagyon hiányozna!
Maps oké, hogy megy, de bejelentkezni nem tudsz, így erősen korlátozott. -
vacs
veterán
Magyarósi Csaba épp csak azt nem mondta a Huawei P30 Pro videója végén, hogy mindjárt lecseréli a szifont (vagy hogy ehhez képest sehol nincs a szifon)!
-
vacs
veterán
A Xiaomi - miui memória kezeléséről nyilatkozzatok pls.
Tesóm akar venni Redmi Note 7-et!Nekem OnePlus 5T 8/128-as modell van (Android 9), átlagban 54%-ot használ (tehát 3-4 giga ram mindig üres).
Engem ez nagyon zavar, én szinte soha nem lövöm ki az appokat a memóriából.
Reggelre az alkalmazás váltóból eltűnnek az este még használt programok ...
A mély optimalizálás és a készenléti optimalizálás ki van kapcsolva, illetve a legtöbb appomnál beállítottam, hogy NE legyen optimalizálva, alkalmazás váltóban lockoltam párat!Pár napja is játszottam az Oddmar játékkal, utána böngésztem Opera-val, meg volt egy kis messenger csevegés, majd kb fél óra múlva akartam folytatni a játékot, de ekkor már a 0-ról töltötte újra ...
Mi a francnak tesznek bele 8-10-12 giga memóriát, ha a szoftver miatt a felét se használja ki?
-
vacs
veterán
Sokan használjuk fizetésre a telefont!
A legtöbb banknak van külön app-ja erre.
Írtad, hogy OTP-s vagy, így neked a Simple kell.Topikja is van:
Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC -
vacs
veterán
Pedig jó helyen van oldalt (max kicsit magason) az S10e olvasója.
Jobb mintha hátul lenne, illetve jobb hogy nem a kijelzőbe van, mert így lehet rá tenni rendes üveget.
Most azonnal venném is OnePlus 5T helyett, de sajnálok rá kiadni ennyit.
Pedig végre egy telefon, ami elfér rendesen a zsebembe, és számomra a kamera is bőven elég... -
vacs
veterán
" Redmi Note 5 semmivel sem érzem lassabbnak a Mi 8 -tól, pedig az csúcsmodell és 2X annyi RAM van benne "
... csak épp nem használja ki a 2x több ramot!
A kínaiaknak az a fétisük, hogy a memóriának üresnek kell lennie, Xiaomi - Huawei és ez sajnos félig meddig a O+ -ra is igaz ...
8/128-as OnePlus 5T átlagban csak 54% memóriát használ (tehát 3-4 giga mindig üres)!
Engem ez zavar, én szinte soha nem lövöm ki az appokat a memóriából.
Reggelre az alkalmazás váltóból eltűnnek az este még használt programok ...Ti mennyire használjátok ki a memóriát?
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz
SybenX #41037 üzenetére
A kamera tényleg lehetne jobb a Nexus 5-ben, de amúgy még mindig meg van a must have érzés, bár én is majdnem váltottam (N5-ről) ...
Havertól megvettem az egyhetes S7 Edge telefonját, mert neki nem tetszett!
Elárulom, hogy nekem se...
Szóval az S7 Edge egy nagyon jó telefon, de én Nexus után nem tudtam megszokni.
A fizikai home gomb az őrületbe kergetett (van egy app amitől érintés érzékeny lett a home gomb, de ez néha működött, néha nem)!
Nekem nagy is volt, párszor nem fért el a nadrágom zsebében, és egyszer mikor autóban ülve vettem ki a zsebemből túlságosan megfeszült és emiatt elpattant az előlapi temperált üveg. Szerencsére a telefonnak semmi baja!
Az edge szélek az őrületbe kergettek, nem tudtam hol fogjam meg, volt hogy youtube közben hozzáértem a széléhez, erre kilépett a videóból ... stbSzóval azóta is boldogan használom a Nexus 5-öt, egy Screw'd custom rom van rajta (bemutató videó by vacs)!
A 2 giga ram még épp határeset, gyorsaságban mai napig felveszi a versenyt egy kb 100K alatti telefonnal!
Szerintem.
-
vacs
veterán
TechVideoHU véleménye: 10+ Ok hogy mért nem használok iPhone-t | Semmi baj vele de nekem nem kell
Nexus tulajdonosként egyetértek vele, bár nekem ingyé se kéne szifon!
-
vacs
veterán
válasz
Blackmirror #37572 üzenetére
Írtam, hogy személyesen nem fogunk találkozni, ezért vagyok tanácstalan!
akooos: a TMX-ről van szó!
Az én nevemre szóló garancia papíros telefont hogyan kell úgy eladni, hogy az új tulajdonos is tudja érvényesíteni a garanciát a TMX-be (személyesen nem fogunk találkozni)?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Az én nevemre szóló garancia papíros telefont hogyan kell úgy eladni, hogy az új tulajdonos is tudja érvényesíteni a garanciát a TMX-be (személyesen nem fogunk találkozni)?
-
vacs
veterán
A Sygic TomTom térképet használ, az iGO TopMap-ot (új nevén NNG térkép).
Ha magyarba használod, akkor mindenképp iGO, mert itthon a TopMap/NNG térképnél nincs jobb!
Tőlünk nyugatabbra a TomTom és a Here térkép egyformán jó.
Okosított iGO-nak bármilyen térképet adhatsz ...
Most látom iGO topikba is írtál, privátban írd le mit szeretnél és talán tudok segíteni!
-
vacs
veterán
válasz
vodrosjozsi #34211 üzenetére
Tessék itt az LG G6 teszt by Legendd!
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Nem szeretném szidni a MIUI-t, de számomra egy katasztrófa.
Volt már Sony, Htc és Nexus telefonom, de a barátnőmnek most vettünk egy Xiaomi Redmi 3S-t és hát ...
Neki tetszik, de én nem tudnám megszokni.
Én állítottam be neki mindent, mert még csak tanulgatja az androidot, de engem az őrületbe kergetett.
Annyira át van szabva, hogy az már számomra zavaró.
Olvastam, hogy a miui-t lehet szeretni és utálni ... hát én a másodikba tartozom!
Hangsúlyozom, ez az én véleményem!Más:
Vettem egy két hetet használt S7 Edge-t 120-ért (gyári független, 2 év garival, minden tartozékával, mobilkereskedes.hu-ról rendelve, adott hozzá üveget és tokot is)!
Havernak nem tetszett, csak nekem adta ennyiért, szerintem jó üzletet csináltam!Ha jól emlékszem W333 írta év vége körül, hogy talált az Ő S7 edge-re valami oldalt világítós témát, ezt tudnátok linkelni?
-
vacs
veterán
Sziasztok srácok.
Tempered Glass-ban kérnék segítséget.
Mi a különbség a 3 között, [link]?
Melyik a jobb? -
vacs
veterán
válasz
CJ4567 #23340 üzenetére
Nexus 5-re Nougat-on simán engedi feltenni a Pixel launchert, nem tudom mit bénáztok ...
De amúgy kell a fenének, én a Nova-ból csináltam Pixel-t, itt a leírásom!
-
vacs
veterán
Egy (szinte) tökéletes telefon lenne az 5,2 hüvelykes verzióban is elérhető LG V20, a Nexus 5 már lassan csere érett!
Csak hát ...
-
vacs
veterán
Jó pofa ez a Telekom.
A HTC 10 előfizu nélkül 210K, ha belépek az oldalra és az előfizumra venném hűséggel akkor 208K
Függetlenbe, gyári 2 év garival (ha eu-s modellt veszel) akkor 150-160K -
vacs
veterán
A Samsung megpróbálta eltussolni a javítva is kigyulladó Note7-botrányt!
Asszem bajban lesz a Samu.
-
vacs
veterán
Ájfon off topikba nem merem beírni
-
vacs
veterán
N5X-ed van, tudnod kéne, hogy már 6.0-tól tudja az akku % kijelzést, csak be kell kapcsolni a kezelő felület hangolóban.
Pixel telefonhoz:
Még mindig nem cserélem le N5-öt (pláne, hogy a mai napig szinte mindenre elég)!
A hardver rendben van (bár a 32/128 rom, lehetne 64/128 is, ennyi pénzért illene), de a külső ... hát az valami bűn ronda.
A google megcsinálta az androidos iphone-t, ahogy söncö írta:
"Képzeld el, hogy az az ujjlenyomat olvasó elvándorol a hátlapról a kijelző alá... és akkor az apple kiperelné a gugliból a sz*rt is. Ennyire nincs saját formaterv..."Az N5 és a kisebb pixel kijelzője is 5 inch, de ezekkel a brutál kávákkal a pixel jóval nagyobb.
Így megtervezni valamit ... ezek tényleg nem normálisak!Idővel lehet én is OnePlus 3-at veszek, de félek a mérete miatt, ha ülök (pl buszon), akkor már N5-öt is néha nehéz kivenni a zsebemből. 1-2 nadrágom zsebe nem túl mély, így ciki lenne használni.
Másik jelölt a HTC 10, gyári 2 év garival már most 180K, tavaszra lesz ez 150K körül, lehet ez lesz a befutó.
B*ssza meg a google ...
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Pár napja voltam a Zalaegerszegi MM-ben.
Láttam van P9 Lite, na mondom gyorsan megnézem, hogy mennyi ram van benne.
Nos a telefonban 3, de mellette a leíráson csak 2 giga ram-ot írtak.
(ennek az oka, aki esetleg nem tudná, hogy a Huawei 3 giga ramos modelleket állított ki, de magyarba csak a 2 giga ramot verziót forgalmazzák)
Épp arra tekergett egy fiatal eladó srác (kb 20-25 lehetett), gondoltam megkérdem tőle.
Már az elején mondta, hogy ő iphone párti ... (gondoltam magamban, hogy ezt ki kérdezte!).
Azt se tudta, hogy kell megnézni a telefon adatit, direkt nem segítettem, had küzdjön vele!
Nagy nehezen megtalálta, nézi, csodálkozik.
Válasza valami ilyesmi volt: a telefonban lévő emmc annyira gyors, hogy elő/be cache-eli a fájlokat, és ezzel virtuálisan hozza létre a hiányzó 1 giga ramot.
Huhh b+ kikerekedett a szemem kb így, nem is nagyon tudtam rá mit mondani ...
Azt még a végén láttam, hogy rögtön törölte a futó alkalmazásokat, de már nem is szóltam neki, hogy ettől csak lassabb lesz a telefon!Szerintetek?
-
vacs
veterán
Barátnőmnek vettem pár hete Nexus 5x-et a mobilkereskedésben.
Egy év gyári és egy év bolti gari van rá.
Vásárlás előtt rákérdeztem és azt mondták, hogy a második évben (ami csak bolti gari, de valami prémium a neve) ingyen futárt küldenek a telefonért és ők viszik a telefont az LG szervizbe, mert szerződésük van velük.
Lehet, hogy ez nem is igaz!? -
vacs
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #21300 üzenetére
Headset mindenképpen kell, anélkül (elvileg) nem is szól a rádió, mert azt használja antenna ként.
Ha viszont headset van a telefonra kötve, akkor azon szól a zene.
Ha a rádió appban nincs olyan lehetőség, hogy zene átküldése a telefon hangszórójára, akkor nem kivitelezhető a dolog.
Szerintem! -
vacs
veterán
Téves, bocs.
-
vacs
veterán
Normális képeken elég jól néz ki a Moto Z (Bog elég gagyi képeket tett ki).
Még több kép itt.Erre már érdemes lesz cserélni az N5-öt, vagy az idei nexus-okra!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Telefonomra gyorsan kellett kijelző védő, ezért 0,33-as edzett üveget vettem rá az xprotector.hu-n (elvileg nem gagyi cucc).
Pár hónapja van rajta, de a telefon tetején két oldalt már kezd feljönni.
Ha leszedem, akkor valahogy vissza lehet ezt tenni, vagy ez csak egyszer használatos cucc?
Van valakinek tapasztalata? -
vacs
veterán
"5.1 -en még nincs alkalmazás engedély"
Valóban nincs benne gyárilag az androidban, de van egy App Ops nevü program, amivel root után mindent be lehet állítani!
Más:
Sok helyen azt írják, hogy a Huawei Nexus 3 giga ramot kap, a LG Nexus pedig csak 2-t. Ha ez igaz, akkor nem biztos, hogy én cserélni fogom a jelenlegi Nexus 5-öt. Értem én hogy a stock droidnak elég a 2 giga is, de 3-4 giga rammal még jobb lenne a multitasking, nem szeretem, ha újratöltögeti a dolgokat.
Huawei-be kellene 4, LG-be 3 giga ram ... -
vacs
veterán
Csak a Nexus (mondom ezt Nexus 5 tulajként)
W333-nek ezt tudnia kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest