Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére

Az egyik barátnőm sminkmester. Egyszer kikencézett. Rémálmaimban ne jöjjön elő az érzés: olyan volt, mintha valami tapadós maszkot rakott volna az arcomra, súlyokat akasztott a szemhéjamra, ráadásul viszketett a szemem.
Ha fel akartam emelni a kezem, fejhangon elkezdett visítani, hogy nem szabad. Aztán amikor belenéztem a tükörbe, megbocsátottam neki. Nagy, csillogó szemem lett (persze most is az van, de akkor még nagyobb és még csillogóbb volt), és mesegyönyörű voltam. Mind az öt percig, amíg képes voltam megmaradni a maszk alatt.
Másfél óra munka, 5 perc gyönyörködés, fél óra tisztálkodás. Nem éri meg. 
"Egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út." Hm. Én még egy pasasnak sem vágtam fel a hasát. Biztos vagy az útvonalban?

darál0w
Mire gondoltál?

Új hozzászólás Aktív témák
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha fel akartam emelni a kezem, fejhangon elkezdett visítani, hogy nem szabad. Aztán amikor belenéztem a tükörbe, megbocsátottam neki. Nagy, csillogó szemem lett (persze most is az van, de akkor még nagyobb és még csillogóbb volt), és mesegyönyörű voltam. Mind az öt percig, amíg képes voltam megmaradni a maszk alatt.
Másfél óra munka, 5 perc gyönyörködés, fél óra tisztálkodás. Nem éri meg.