- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85 #1321 üzenetére
Na most akkor ehhez képest egy Snapi:
Van maga a SoC. Van hozzá egy külső multifunkciós IC, amiben van BT/Wifi/FM stb. Ez többnyire Atheros vagy Boardcom.
Na de akkor itt pl a Broadcom helyből előnnyel indít a mobiltelefonos SoC-ok terén mert neki házon belül van a wifi modul, de gondolom a többi is. Bár én csak samsungokat láttam ami broadcomos de az elég sok van. A marvell nem tudom hol tart integráltság terén. Elméletben akkor a Broadcom SoC vetekszik az mtk-val integráltság terén, de mégsem elterjedt a kínai gyártóknál, ez érdekes, sajnos sok minden nincs fenn a neten magyarul a SoC ökoszisztémákról, angolul meg nem tudok jól. Ha tudsz a Broadcom telefonos SoC ökoszisztémáról akkor írj arról is, elméletben egy jó alternatíva lehetne az mtk-val szemben főleg hogy a gps is jobb, de a kis sárgák mégsem használják, vajon hol bukhat el a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest