- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Ahogy írtam, kipróbáltam
A 3-as flash Toolt régen használtam, az 5-ös biztosan nem fog formázni olyat, amit nem látsz az ablakban.
És itt ugye csak Format All van, ami NEM vonatkozik minden blokkeszköz szakaszra, ahogy ki is próbáltam.Azt gondolom, hogy mikor az ember ilyen mókolásokra kényszerül, akkor általában már megvan a baj.
Az én véleményem az, hogy jóval nagyobb károkat lehet okozni ezekkel a CWM alól telepíthető cuccokkal, mint a Flash Tool-al. Mivel sokan ugyanmibajlehetne felkiáltással ráeresztenek bármit a telójukra, merthogy cwm ez is, az is és milyen király az a rom...
És ugye nagyon gyakran azzal kezdődnek ezek a problémák, hogy eztésazt megpróbáltam cwm alól felrakni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple MacBook
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest