Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbugyi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Huawei Y360-u61 Dual sim-es telefon. Több hónapig állt egy fiókban, majd a napokban be akartam kapcsolni, nem ment. Tegnap este nagy nehezen sikerült (PC-re kötve többszöri próbálkozás után sikerült). Huawei logónál közel 15 percig várakozott az után újra indult. Így nyomtam neki egy Factory Resetet.Szép minden, bekapcsol most már. "Viszont Érvénytelen IMEI szám" üzenet fogad.
Próbáltam beírni a *#*#3646633#*#* kódot, de nem töltött be semmit. Rátöltöttem így playből az Enginieer-t. Ott viszont kiírja, hogy nincs rajta mediatek chipset.Ilyennel találkozott esetleg már valaki? Lehet csak ez a gond?
Hogy tudnék rá rakni MTK drivert?Előre is köszi
Üdv. Jani
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Clash of Clans
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest