Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Amit küldtél oldalt, a készülék stimmel. A képek alapján az oprendszer is, de mivel ahány webáruház, annyi rendszert írnak hozzá, így elbizonytalanodtam. Viszont a lényeg az, hogy elv flashelhető, sőt, elvileg a videók alapján majdnem az összes smartwatch ROMja kompatibilis vele. Mondjuk erre nem vennék mérget.
Ugye nem csak nekem tűnt fel, hogy a belinkelt oldalon a képek helyesek és négyzet megjelenítő van, de a leírásvan 240*320? Na ezek már gyanús elemek...
a GPSt még Nem találtam meg benne, mint ahogy a leírásban létezik, de ez ugye ki sem zárja azt.Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy mostmár nem lehet hinni egyik leírásnak sem. Megírok egy scattert, kipróbálok SPFTket és írok az eredményről.
Még kiderü,l hogy iOS van rajta...
na akkor besírnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest