-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siendor
csendes tag
válasz
Novicsok #7530 üzenetére
2.2 magyarításhoz: ha az 1.1 HUN és 1.1 eredeti zipet kicsomagolod, és összehasonlítod a tartalmát, (a fájlokat is egymással!) akkor már meg is lesznek azok a fájlok, amiket felmásolva a romra (pl. egy saját update.zip készítéssel cmw-ből) már magyar is lesz a 2.2. Én is így csináltam, és eddig minden ok
(Persze lehet h az eredeti fájlok is változtak, akkor azt buktam. Eddig együtt tudok vele élni)
Az USB mount / sd csatolásra pedig átpartícionált telefonon mindenképp kell az említett file futtatása! Nem átpartícionáltra meg tilos! (Aki nem tudná, annak írom, neked már nem kell az infó
Amúgy nem lehet hogy átállítottad egyszer az USB módot MTP vagy kamera módra? Mert ugye ezeket is támogatja. Az MTP előnye hogy nem csatolja el a telefontól az SD kártyát, hátránya, hogy a windows furán másol rá és nem látod a kiterjesztéseket a fájloknak amíg a kártyán vannak.
A GPS meg iszonyat lassan talál magára... Jó 10-15 perc még EPO-val is. A Blade-nek ez kb. fél-2 perc volt... Hát, az a jó kis A-GPS...Én már a CM10-et (vagy akár a CM9-et, esetleg AOKP-t) várnám rá, remélem valaki összerakja egyszer
-
xhege
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest