Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Köszönöm nektek!
Ha lesz több időm és,ha rendben megérkezik és nem lesz megrootolva,amit nem hiszek,mert hamar postára adtak (hacsak készleten nem volt készen ROOT-olt telójuk)
Most rendeltem meg én is egy 32 Gb Lexar Class 10,USB kártyaolvasóval 29,-.Eurért,onnan ahonnan a kolléga is vásárolt.Én meg hülye fejjel a magyar címemet adtam meg és 3 ,-eur a szállítás MO-ra,De meg ingyenes lett volna.
Na ,mindegy,remélem ez komoly cég,mert 15,-Eur Gutschein-t (vásárlási kupont) kaptam és 3 hónapon belül felhasználhatom ugyanitt :-)
Majd veszek még egyet :-) Most a telómért idegeskedem!Nem ezért a német cég miatt ahonnan rendeltem.
A Media Markt-ba itt akciósan ugyanez 39.90,-Eur volt!!Novicsok!
Érdekes,mert a Zopomobile hivatalos oldaláról is le lehet tölteni a v9ROOT ZIP fájlt és ugyanúgy Recovery-ből csináltam a ROOT-ot semmi más nélkül!
Nézzétek csak meg a honlapjukat,ott le van írva minden.Nem Kábeleztem és Flash Tool-oztam,mivel a driver telepítésnél gond volt és ezt mondtam,hogy kipróbálom:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest