-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok ismét!
Most, hogy az előző problémám megoldódott (sim kártya csere kellett), itt a következő: S8-ról hoznám át az adatokat S20-ra, viszont a fő bajom, hogy az alkalmazásokat átviszi, viszont az alkalmazások adatait nem. Így pl. az összes játék amivel eddig játszottam, most 0-ról indul, oda minden eddigi eredményem. Olyan programot viszont nem találtam eddig, amivel root nélkül át lehetne menteni az alkalmazások adatait. Egyedül a Helium-ot, azt viszont nem tudom működésre bírni. Esetleg van ötleteket rá, hogy mivel lehetne az alkalmazásadatokat is áthozni az új telefonra?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Viktor0610 #139600 üzenetére
Azzal nem lenne gondom, ha konzekvensen egyikhez sem írná ki a számot, de hogy pl. a Telekom-os kártyám alá kiírja a Vodás telefonszámomat, azt nagyon nem értem...
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy miért lehet az, hogy a telefonom a sim-kártya-kezelőben az sim 1-es kártyához helyesen kiírja a szolgáltatót, viszont alatta ahol a telefonszámnak kéne lennie, ott van az, hogy "ismeretlen", míg a sim 2-nél ahol szintén helyesen kiírja a másik szolgáltató nevét, ott pedig az a telefonszám van kiírva, ami a sim 1-es kártyához tartozó szám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest