- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
-
sasa311
veterán
válasz
Bargain #21689 üzenetére
Azon kívül, hogy kölcsönzöl egy kis pénzt az escrownak 1-2 hónapra semmi.
Egy pár hónapja még kapva kaptam volna én is az alkalmon, de most már, hogy megjelennek 180$ körül a 4 magos telefonok (alja), így már szerintem nem éri meg eladásra 6577-et kérni.. Pláne, hogyha CH-val küldik lesz vagy egy hónap, mire ideér, addigra meg pláne szarásig lesz minden 6589-el meg a butított 658X 2 magosal. De te tudod.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Bargain #21684 üzenetére
Van még olcsóbban.
Attól is függ hogy leállnak-e a 6577 gyártásával, pl a 6575-ösöket is kisöpörték szinte 1-2 hét alatt mostmár nagyítóval sem nagyon lehet találni.
De valóban nagy áresés lesz az átmeneti időszakban.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Bargain #21684 üzenetére
vagy szintén 160-ért egy nagyobb visszajelzés-számmal rendelkező kufártól
-
sasa311
veterán
válasz
Bargain #18933 üzenetére
Ezt mondták 5 éve is.
Azért lássuk be, mi tudjuk itt a topicban a legjobban, hogy milyen hátrányai vannak annak, ha 50K-ért veszünk kínai telefont vagy ha 80K-ért bemegyek a T-hez és veszek egy samsungot. Gondolok itt időre, arra, hogy minden 2. rendelés PP disputehoz vezet, stb..
-
sasa311
veterán
válasz
Bargain #18930 üzenetére
Mint mondtam, ne felejtsd el:
Amit te az alibabán meg itt ott látsz az egy hely, kínai nettó ár.Amit itthon kifizetsz az egy szállított, importált, garis bruttó kisker ár.
Mondok egy példát neked a saját szakmámból:
Egy akvárium szűrő bruttó kisker ára 20e forint, annak a beszerzési ára 6e forint, a nettó nagyker ára pedig 9,9e forint... -
b0bcat
addikt
válasz
Bargain #18729 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippet!
Ez a készülék jobbnak tűnik, és minimálisan még olcsóbb is.
A sógorod ebből a webshop-ból rendelte, amit linkeltél? Érdemes innen rendelni, vagy nézzem ezt a modellt máshol szerinted?
Hálás köszönetem!
U.i.: A sógornak mennyire elég a 2100-as akku? (Nekem az előző tepsifonban MTK6575 mellett 2800-as volt, és azzal igen elégedett voltam...
)
-
LámaZ
addikt
válasz
Bargain #17834 üzenetére
Kedves lelkes újonc!
Segítek, mert látom nagyon erőlködsz:
Escrow: feltételhez kötött kötelezvény, harmadik érdektelen személynél letett okirat (mely csak vmely feltétel bekövetkezése esetén válik érvényessé és csak ez esetben adhatja át a letéteményes az érdekelt félnek);└ rab átvételéről felvett jegyzőkönyv
tracking szám: ragszám
feedback: visszajelzés
order: megrendelés
chat: csevegés
bargain: alkalmi vétel/eladás
é.í.t.
-
mikrofon
veterán
válasz
Bargain #17813 üzenetére
Szerintem ez sem rossz!
- Lenovo A789 - 127USD
A saját fórumán van magyarra fordított ROM is!
Én ilyen telót használok, mondjuk nem magyar ROM-mal. Nagyon elégedett vagyok vele. -
MAC72
tag
válasz
Bargain #15641 üzenetére
Ehhez a megoldáshoz feltétlenül szükséges a CWM? (csak azért kérdem, mert nem szívesen piszkálnám
a komám új telefonját) Az ördög nem alszik, nem akarom elrontani véletlenül sem.A gyári recovery ezt nem tudja?
Ott is van full backup. A mentést a belső SD-re teszi ugyan, de az betallózható egy PC-n.
Kimásolom, aztán rá a rossz telefonra és arról full restore.
Ez így működne?
Gondolom mindez csak akkor jöhet szóba, ha a telefonokra gyárilag telepített két rom full megegyezik. -
-
mikrofon
veterán
válasz
Bargain #12889 üzenetére
Feltehetően ez a legjobb és legbiztosabb módszer. Akinek nem megy a GPS vagy lassúnak érzi, ezeken a lépéseken menjen végig. Ha ettől nem javul meg akkor nem szoftveres a probléma. Ennek egy részét hajtja végre az általam korábban GPS hiba megoldásaként linkelt zip telepítése és a GPS fix plus szoftver.
Azt javaslom, hogy amikor bele kerül az első hozzászólásba az általam korábban leírt GPS javító megoldás, akkor legyen egy link erre Bargain (#12889) hozzászólására is. Ha valakinek a zip telepítése sem oldotta meg a GPS problémáját, akkor ezekkel a lépésekkel próbálkozzon. Ha ez sem segít akkor sajnos hardveres probléma, gyengeség lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS notebook topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest