-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
Chaosftw001 #17826 üzenetére
Már 5 dual sim telefont rendeltem a családban, rokonságban az Aliexpressről.
Mind megjött max. 3 héten belül, volt olyan ami 7 nap alatt itt volt a kezemben, Singposttal.
Számomra valamilyen megfejthetetlen oknál fogva a magyar emberek nem rendelnek az Aliról, ki tudja miért.
Nekem teljesen jók a tapasztalataim, sokkal személyesebb a kapcsolat az eladókkal, chat-en bármit meg tudtam velük beszélni.
Max. 3 napon belül postára adták a rendeléseket, tracking szám korrekt volt minden esetben, tesztelt, vadi új készülékeket kaptam.
Escrow védi a pénzem. Olyan eladótól kell vásárolni, akinek 95 % fölötti a pozitív feedback-je, akkor sok hiba nem lehet.
Szerintem azért nem tették ki az első oldalra az Aliexpress-t, mert ez nem egy bolt, hanem sok-sok bolt összessége, piactér.
Azon belül, én általában szűrni szoktam egy adott árucikkre.
Pl Feiteng 9300+, majd rendelések száma, illetve az olcsóbb ár előre szűrő és már megy is a chat a legjobb áron hirdető, jó minősítésű eladóval. Van-e készleten, mikor tudja postázni. Ha 3 napon belül vállalta már ment is az order. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest