Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Hardvervadászat november elején
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
Chaosftw001
üzenetére
Már 5 dual sim telefont rendeltem a családban, rokonságban az Aliexpressről.
Mind megjött max. 3 héten belül, volt olyan ami 7 nap alatt itt volt a kezemben, Singposttal.
Számomra valamilyen megfejthetetlen oknál fogva a magyar emberek nem rendelnek az Aliról, ki tudja miért.
Nekem teljesen jók a tapasztalataim, sokkal személyesebb a kapcsolat az eladókkal, chat-en bármit meg tudtam velük beszélni.
Max. 3 napon belül postára adták a rendeléseket, tracking szám korrekt volt minden esetben, tesztelt, vadi új készülékeket kaptam.
Escrow védi a pénzem. Olyan eladótól kell vásárolni, akinek 95 % fölötti a pozitív feedback-je, akkor sok hiba nem lehet.
Szerintem azért nem tették ki az első oldalra az Aliexpress-t, mert ez nem egy bolt, hanem sok-sok bolt összessége, piactér.
Azon belül, én általában szűrni szoktam egy adott árucikkre.
Pl Feiteng 9300+, majd rendelések száma, illetve az olcsóbb ár előre szűrő és már megy is a chat a legjobb áron hirdető, jó minősítésű eladóval. Van-e készleten, mikor tudja postázni. Ha 3 napon belül vállalta már ment is az order. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest