- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
zer0fill #93130 üzenetére
Szevasz!
22/19?? Szerintem itt valami sántít!
"A GPS működése és felépítése
Névlegesen a rendszer 24 műholdból áll (21 aktív és 3 tartalék) amelyek 20200 km magasságban a nap minden 12 órában megkerülik a Földet. "
És a 21-ből jó néhány nem látható, mert a túloldalon láthatósági határ alatt "araszol" az égen.
Az stimmel, hogy 12-őt jelez és 10 látható, több nem igazán lehet valós.
Viszont az a GPS vevő nagyon jó, nem is a látott műholdak száma, hanem a vételi erőssége.Üdv: StMiklos
-
robit1973
aktív tag
válasz
zer0fill #93127 üzenetére
Szia! Milyen zenelejátszó programot használsz? Én nem nagyon vagyok megelégedve a hangzásával. A Kingelon A2800-am sokkal szebben szól.
A GPS nem rossz, bár az SNR értékek nem valami magasak. Én navigáltam vele, nem volt semmi gond. Csináltam egy útvonalrögzítést is, stabilan követi az utat, nincsenek elmászkálások, nem szakad meg a jel. -
silver10
aktív tag
válasz
zer0fill #93112 üzenetére
Ha már használtad a 999 GPS-ét. valamelyik navi programmal megosztanád a tapasztalatait pár szóban? Ahhoz, hogy gyorsan jelet találjon szükség van először FasterGPS, vagy hasonló segédre? Csalódott lennék, ha ilyen műholdtámogatással kínlódni kellene vele. Tudom antennamegoldástó,l szoftverbeállítástól is függ.És flashelt e már rá valaki, aki ZP999 tulaj, WIN7 64 biten valamelyik rootolt ROM-ot ? Szakavatottabbaktól kérdezem, az MT6589 platformhoz feltelepített MTK Preloader Vcomport driver jó az MT6595-höz is? Tudom ,hogy még eléggé új SoC... Böngészem a külföldi fórumokat, de még nem láttam hozzá custom recoveryt. Valaki, akinek van 999-e, estleg ráakadt már? Hamarosan megjön az enyém is, jó lenne addigra felkészülni. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged