Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ugye hogy ugye
és Defy tulajként tudom, hogy a gorillás meg ha pont úgy esik hogy a sarkát vagy élét kapja el a kijelzőnél akkor bepókhálósodik. (Na nem nekem, mert én azért a gorillást is védem a leeséstől).
Persze, én is szeretnék gorilla kijelzőset, de inkább csak azért hogy ne kelljen fóliázni mert az tényleg olyan mint zokniban kufircolniA gorillásat pakolhatod bárhová, nem karcolódik össze. Én csak ennyi pozitívumot látok benne, de ez eléggé jelentős (legalábbis számomra).
Viszont egy nagyságrendekkel erősebb vas-ért cserébe - no meg brutál üzemidőért - képes vagyok lemondani erről az igényről. De azért nem bánnám ha a p780-nak már karcálló lenne a kijelzője, még ha nem is gorilla hanem valami kínai saját (panda vagy sárkány)
(#37449) huan: 4,5"-on a qHD kb olyan felbontás mint a 3,7"-os Defy-n a 854x480. Valahol a neten egy dpi/ppi kalkulátorba beírva hasonlítottam össze. Ott amúgy az is kibukott, hogy amit a telók kiírnak pl az antutuban az nem valós érték. Kicsit nagyobb mint a valóságban.
Na itt is az oldal: [link]
A Defy az 264 ppi, míg egy 4.5"-os qHD 244 - nincs egetverő különbség, tehát kb egyforma lesz a felbontás látványa. (5"-os HD pedig 293)No meg az S750-nél az akksi elbizonytalanít, mert hiába lesz frankó kis telóm, meg még bírja a vizet/karcot, ha útközben nem vehetem elő mert jajj mindjárt lemerül.
A Defy-al is ez a gondom, mindent nagyon tud, tuti fasza, de sokszor mikor pont kellene hosszabb úton (pl busz) nem nagyon használhatom, mert mire odaérek lemerül.
Nálam emiatt előrébb került a brutál nagy akksis(Főleg, hogy a Defy-t is igyekeztem óvni a sérülésektől).
(#37460) domerator: Köszönöm a megerősítést a p780 mellett (még ha nem is nekem szólt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Chromecast topic
- ASUS routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest