- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Hát nem tudom a röntgengépen h fog átcsúszni a Kínából rendelt telefon mert már az ajándékokat is átvilágitják ezen vido szerint:
-
dime27
őstag
válasz
gipsztigris #52069 üzenetére
Sajna nem műxik nem ismerte fel a telefonom a tvbox-ot....Vmi más app kéne nagyon jó lenne vagy esetleg tvbox-hoz vmi olyan távirányító ami úgy működik mintha a telefonon nyomkodnám?!Pandawillről tudnék olyat rendelni csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb ami minden játékot kezelni fog majd
-
dime27
őstag
válasz
gipsztigris #52069 üzenetére
Köszi ezer hála ha működni fog este kipróbálom!!!!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg olyan androidos alkalmazást ajánlani,amit ha feltelepítek az androidos tvboxomra,akkor fogom tudni irányítani azt az androidos telefonommal,létezik ilyen?!
-
dime27
őstag
Sziasztok
tudnátok segíteni olyan problémám adódott h feltettem nagy lelkesen a TWRP-t a Lenovo p780anomra ujrainditottam a Mobiluncle toolsban recovery modban és most teljesen elsötétült a képernyője nem akar ujraindulni a rendszer bakcupot szerettem volna csinálni a teljes rendszerről sd kártyára! Ilyenkor hogyan tudom újraindítani mert ha nyomom a bekapcsológombot nem reagál semmire viszont ha rádugom a töltőt tölti az akksit az meg 40%-on volt mielőtt ezt csinálta szóval nincs lemerülve.
Köszi előre is! -
dime27
őstag
válasz
Crytek #46177 üzenetére
Szép képeket csinál meg merném kockáztatni h szebbeket mint a Zopo C2 Platinumom jó kis tel bár nekem a nagy kezeimhez már kicsi lenne a 4.5 méret de sztem ajánlani fogom ismerőseimnek köszi a képeket!
Recovery,ROM van rá esetleg vagy kell rá tenni?!A hátlapja mennyire szedi az ujjlenyomatot?!Akksija hogy bírja?!
-
dime27
őstag
Sziasztok
C2 Platinumom van egy uj ROM-al marsapa rom és az otg funkció nem műxik nálam egy másik kolegának itt ph-n pedig megy ő azt mondja h próbáljam ki másmilyen kábellal de nekem csak ez az egy van idehaza jelenleg valamint az ainol tabletemre ha rádugom és egy pendrive csücsül rajta azt a tablet gond nélkül felismeri játszik rola mindent amig a telefonra ha ugyanigy rádugom az OTG kábellal azt irja ki h usb egység leválasztható vmiért tudna erre vki vmi okosságot irni?!
Előre is köszi!
Ha lehet inkább privibe mert ide nagyon sokan irnak!
-
dime27
őstag
Megjött a Zopo C2 Platinumom
-
-
dime27
őstag
Sziasztok
Zopo ZP980 vagy Zopo C2 Platinum e kettő mellett tanakodok magamban hetek óta a Platinumra sajnos elég sokan panaszkodnak, hogy az érintőkijelzője nem mindig akarja amit az ember szeretne ezt szerintetek a későbbiekben orvosolni fogják majd vagy gyárilag ilyen?! Azért kérdem mert a zp980-as ROM-al érkezik ez a C2es is és mindkettőn android 4.2.1 van.A ZP-980as számomra minőségibb de nem tudom megéri-e 70 dollárral többet kiadni érte....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest