Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
domerator
üzenetére
Nézd meg alaposan. Nem azt mondja, hogy 2GB RAM, hanem hogy Ram: 2G - ami valószínűleg azt jelenti, hogy 2Gbit, azaz 256MB. Ezzel gyakran trükköznek az olcsó telefonok esetében.
Amit sajnálok, az az ,hogy a nem hozzáértő emberek így vesznek kínai telefont, majd pedig egy tapasztalat alapján szidják mindet, mondván, hogy nekik már volt ilyen, ők tudják, miről beszélnek. (A készülék vásárlója is valószínűleg így érzi majd)Nekem még nem volt ZTE Kis és hasonló telefonom, én egyből komoly hardverrel kezdtem, mert inkább spóroltam rá többet, de tudtam, hogy semmit nem fogok elérni azzal, ha magamat csapom be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest