Hirdetés
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Acer notebook topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gadosp #64340 üzenetére
Ahogy írtam, kényszerből adtam el, mert arra a készülékre, amelyiken eredendően szerettem volna túladni, nem volt érdeklődő. A sor iróniája, hogy miután eladtam a T100s-t, másnap elkelt a Hongmi is.
Alapvetően tetszett a T100s, nagyon szép (és nagy) a FullHD kijelzője, gyors, elegáns (szubjektív), az akkuja tűrhető. Az NFC-t, OTG-t nem tudtam kipróbálni. Egy gondom volt vele eleinte, hogy az értesítő LED kizárólag a töltést jelezte (gyárilag). A ButtonLED-del sikerült orvosolni, de csak piros színt tud. Szűk egy hónapot használtam, addig teljesen rendben működött a gyári 20140117-i ROM-mal. Közben megjelent a pezsgő színű változata, az még jobban tetszik. Gondolkodok rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest