-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
dilajoska1 #37855 üzenetére
Köszi a választ. Ezt a típust még nem néztem, de nem is ismerem a gyártót sem. Még elagyalok rajta...
XD XD
A többieknek is köszönöm, ha valódi 2800 lenne, talán megérné a kompromisszum, hogy ne az erősebb, (1,5 Ghz és 8 Gb memóriával) válasszam... De, ha mindkét típus tölthető laptopról is, akkor meg van oldva a dolog, ugyanis az nekem munkaeszköz, 3 is kell olykor... De, ha a 10 ezrest nézem, az sincs 20 dollár és biztonsági tartaléknak nagyon jól jöhet... De akkor már 220 dollárnál járok, így érdemes a normálban annyiba kerülők között is szétnézni...tollat láttam, már 0,1 $-ért lehet kapni... Ti szoktátok használni? Én nem bízom az ujjaimban... XD
-
válasz
-
GIJoe
addikt
válasz
elméletben, aztán ki tudja gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest