Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Mi Note 3 S660-as, persze ez felső kategóriás, de S660 is felső kategóriás SoC. Szerintem nincs baj a S625-el, ha több ilyen készülék van akkor támogatást is könnyebb megoldani hiszen ugyan azok az alapok. Az meg a Qualcomm hibája hogy nincs semmi S625/630 és 660 között (hiába a számozás ez nem közép kategória). S652 meg nem lenne jobb amúgy, hiába erősebb gyakorlatba nem sokkal jobb, de sokkal többet fogyaszt.
Nem kötelező Xiaomi-t venni, én is meguntam 3 után és jól elvagyok MIUI nélkül, nem is hiányzik. -
citkar
addikt
A Redmi 3 (/note) sorozat túl jól sikerült, közeli ismerősöknél van még most is egy Note és több Redmi, de nem akarnak cserélni.
Teljesítményben valóban lehetne 625-nél kicsit feljebb menni, hát ők valamiért nem erre gyúrtak rá, biztos sokaknak elég ez is, de kétségtelen, hogy van alternatíva, lehet váltani
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest