-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laza... #80058 üzenetére
Hoppá
Nem is gondoltam volna...
Pinterto köszi
Azért kérdezgetek ennyit, mert anno vettem egy AMOI N821-et, amivel 99%-ig elégedett voltam, csak annyi bajom volt, hogy a kijelző körüli fém(es) fekete keretről néhány hónap után el kezdett lepattogni a fekete lakk... Na ilyen minőségbe nem szeretnék még egyszer belefutni, inkább kicsit mélyebben a zsebembe nyúlok, ha az az ára a dolognak.
Ezek után is ajánljátok a Cubot-ot?
-
yerico
senior tag
válasz
Laza... #79932 üzenetére
Bakker, sikerült!
RootGenius megcsinálta, s Root Checker szerint rootolt. Hihetelten. Amúgy a youtube-on kezdtem el nézegetni, hogy hogyan kell, kifejezetten MTK6589-es root eszközöket kerestem, mint MT6589_rooter, Root_with_Restore_by_Binary, most a One_Click_Root.
Egyébként nem ez az első kínai telefonom, de ezzel megküzdöttem. Cserébe gyárilag rajta van a PlayStore - amint ugyebár jókat kémkednek a kínaiak.
Szóval
Star S4 root rootolás RootGenius sikerültCsak ha más is rákeresne, legyen meg neki
-
-
citkar
addikt
válasz
Laza... #79851 üzenetére
Én nem sajnálnám, de amikor a Sygic oldalát néztem, hogy mit veszek meg és azt láttam, hogy Ukrajna 44%, Horvátország 60%, Szerbia 72%, Bosznia-Hercegovina/Macedonia: semmi csak tranzit utak és hasonlók...akkor azt mondtam, basszus a szomszédokat sem ismeri rendesen, ezért fizessek?
Számomra (és sokak számára) haszontalan pénzkidobás, ezek az útvonalak többsége számomra szükséges. -
janaman01
addikt
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #79637 üzenetére
bár állítólag pár készüléken valóban jól működik.
mod: Én már csak a saját szememnek hiszek, betett hogy a gyors fix miatt ráverték mindegyikre az ajánlott plecsnit közbe meg nem képes poziciot tartani sok.
Még a CM11-ben bizok hogy gyógyír lehet mindegyiknek, amire kijön.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Laza... #79133 üzenetére
Nagy itt a baj!
Szóval, a gazdája levette a csatlakozókat az akksiról, a zöld/sárga szigetelőszalagot sem a kínai tette rá. A kábel elszakítva, az akksi széttépve. Nem tudom a képen mennyire látszik a barmolás, de egy biztos, hogy összeraktam és VBF megjegyzéssel megy vissza a gazdájához.
VBF= Verd Bele a F@szod! -
b0bcat
addikt
válasz
Laza... #79167 üzenetére
Ja, azt hittem már, valami újat fogsz mondani...
(Más fórumokon én szoktam osztani az észt a lítiumos akkumulátorokról, úgyhogy apádat tanítod éppen gyereket csinálni, hogy egy klasszikust idézzek...
)
Ebben a tekintetben természetesen karban voltak tartva az akkumulátorok. Mindkettő.
Tehát én továbbra is másra gyanakodnék.
A szoftveres oldal szakértőit kérdezném, hogy a hibernáláson kívül van-e lehetőség az említett Google szolgáltatások módosítására, hogy ne ébresztgessék a telefont. Elvileg root-olva van a készülék (Super SU fent van gyárilag).
wwenigma: Én úgy tudom, pont nem 100, hanem 40%-ra merítve érdemes a lítiumos akkumulátorokat tárolni, mert úgy a lehető legalacsonyabb a kapacitásvesztés.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #79167 üzenetére
3,2/3,4V környékén van a 0% általában kalibrálva ami a teljes kapacitás kb. 40%-a mivel 2,8V-ig lennének meríthetőek (az alatt mélykisülés és akkuhalál) Nem "sérül" az akku ha rendszer szerinti nullára van meritve. Ugyancsak a tárolás, 100%-ra feltöltve eltenni és azért egy ciklust csinalni vele havonta.
Egyszerűen elhasználódott vélhetőleg illetve az ujabb és ujabb appfrissitesek jobban meghajtották a rendszert (több funkció, nagyobb rendszerigény) igy mesterségesen kevesebb akkuidő lett a vége. (no meg persze ha valami beragadt akkor az, ez HR elott lett volna kideritheto)Offba tettem mert egy kicsit ez mar az.
b0bcat: azért a két proci nincs egy szinten, igy az akkuidőt összehasonlitani nem épp korrekt.
Térképet meg letörlöd akkor nem ébresztgeti a készüléket. Ha kell akkor hibernáld, jobb megoldás nincs rá. Gmail-re ugyanez érvényes értelemszerűen...
-
b0bcat
addikt
válasz
Laza... #79162 üzenetére
Kérlek, fejtsd ezt ki bővebben! Hogyan kellett volna karbantartani az akkut? Ráadásul két akkuról beszélünk, amelyek közül az egyik lényegesen kevesebbet volt használva, most mégis mindkettővel azonos - redukált - üzemidőt produkál a készülék.
Nem mellesleg ez a csökkent üzemidő most van kb. azon a szinten, mint a W910-em gyári üzemideje. MTK vs. Qualcomm...
-
-
klogw
aktív tag
válasz
Laza... #78932 üzenetére
+(#78935) Krinyo
A minideales leírásában is interpoláltat írnak az előlapira. Mondjuk 13-ra a 8-at szokták interpolálni, szerintem az 5-öt nem is lehet.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Laza... #78728 üzenetére
Szabad tudni milyen konstrukcióban?
dlh? packing/without packing?Azok az elephone-ok nekem is ma keltették fel a figyelmemet.
P10C-ben a dupla villantós(?) kamera 115$ körül mit tudhat?Egyébként 170-200$ körül mik a tapasztalatok kamera ügyben?
Vagy ha csak az érdekel ne költsek annyit?
Olyan nehéz teszt képeket találni. -
citkar
addikt
válasz
Laza... #78617 üzenetére
Mióta beszélünk rólam? Azt írtam, amit előírtak, engem ne keverj bele kérlek. Ezt a témát nem kéne támogatnod, ebben a fórumban.
(#78618) Biqci :
A te dolgod, hogy mit csinálsz, de létezik olyan, hogy: törvény, ami azt írja elő, hogy be kell fizetned.A kresz szerint be kell tartsd a sebességhatárt, de arról nem tudok, ha megszegnéd, utólag is bejelentési kötelezettséged lenne (de lehet én vagyok tudatlan). Viszont az előbbi esetében nem feljelentési, hanem fizetési kötelezettséged van.
Csak, hogy te is megértsd, nem én találtam ki, nem én vagyok a behajtó, nem is az én felelősségem és senkinek se mondom meg mit tegyen, hagyjatok ki belőle, csak rávilágítottalak, hogy a befizetendő ÁFA be nem fizetése törvénytelen, ezért írták azt feljebb, amit. -
törölt tag
válasz
Laza... #78252 üzenetére
Akkor az én fejemben e tekintetben sztem nincs képzavar. Tudom, hogy mi az a DSLR, a mikro 4/3, mekkora a beolvasó szenzora egy kompakthoz képest és hogy milyen egy PNA. A telón a játék nekem kb. a sakk. Számomra mégis életszerű, hogy az SGS2 -n délutánra enni kér a Samsung 2000 -es akku. Aktívan netezek (asztali mód, képek, flash, stb.), folyamatos 3G, több fiók szinkron és a VOIP hívásfogadás is aktív. A teló soha nincs kikapcsolva. Ezekre nem mondhatod, hogy nem az "okostelós" használati mód reális elemei. Szóval engem jobban érdekel egy készüléknél a valóban aktív használat üzemideje, mint a spórolósé.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #78252 üzenetére
Nem, nem 1cm-est hanem saccográf helyett legalabb Qualcomm minoseget, es aki valoban hasznalt mar mindketto telot az latja is mi a bibi...
nem a fejekben van a baj hanem a socokban es a romokban... Kinaiaknal ugy nagyjabol mindegyik...
Egyebkent ne altalanosits, hasznalattol fuggo az akku is, nekem 1 toltes a 3000esbe 1nap ugy, hogy nem kell felnem delutan kettokor meloban. A szerinted boveneleg 2-2500as boven nem lenne eleg...
Dominó85: ez megint sokaig tartott.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Laza... #78246 üzenetére
" Az összes többi csak az e-penis céljait szolgálja. Meg a nagyobb vauvau-t"
Ezenkívül még ott van a "kütyü fetisizmus" amiben én is szenvedek...
Nekem fontos, hogy letisztult elegáns forma legyen, erős vassal mivel években mérhető nálam a telefon csere...most egy k910 re maszekolok.
Még mielőtt megkiabál valaki nem túl drága nekem csak a többi elmegy a gyerek gyártásra...
Na, de ez csak egy kis egészséges vérszívás...
Have a nice day...
-
törölt tag
válasz
Laza... #78242 üzenetére
Sztem ezek az akkuidő meghatározások lehetnének kicsit valószerűbbek. Miért abból indul ki mind, hogy a felhasználó nem is használja a készüléket? Miért nem a másik végletből, hogy tudja a user, mennyi az az üzemidő, amit mindenképpen tudni fog az adott teló? Mondjuk játékkal, navival, vagy nettel, full kijelzőidővel.
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #78242 üzenetére
"A lényege az egésznek, hogy igazából elég egy jó négy magos, 1GB rammal. Az összes többi csak az e-penis céljait szolgálja. Meg a nagyobb vauvau-t"
Abszolút egyetértek ezzel! Amúgy nekem is elég a Hongmi 2000-es aksija. Már megszoktam, hogy 1-2 naponta tölteni kell. A Lenovo P780 is elég lett volna nekem, egy MT6589T-vel és HD kijelzővel... Sajnos a Lenovo gyárában még mindig rengeteg a qHD panel...
New Bluestar
Nem akarok a "csoportos rendelésekbe belekötni", de én ezt puszta nyerészkedésnek tartom és az egyik kolléga (nem nevezzük nevén) nyíltan felvállalta, hogy csak ezért csinálja. Inkább keress egy megbízható webshopot vagy csípj el egy jóféle akciós árat. Csoportos rendelésnél ameddig szarakodnak a 10-15 darab összekaparásával, már rég úton lenne a telód és még ha áfa is megy rá, nem nyernél sokat a csoportos rendelésen. Inkább vegyél hungobungo-n keresztül. Ja és a Hongmi 1S-re szavaznék (ugyan kisebb az aksija, de GPS-ben, időt állóságban, kijelzőben - Sharp és támogatottságban) azzal jobban jársz.Akinek belegázoltam volna a lelkivilágába, mert a csoportos létfenntartást űzi, azt megkérem, hogy NE itt, hanem privátban sírja el nekem a jogtalan bánatát.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Laza... #78205 üzenetére
Az is fennáll, hogy nem tudok nyugodtan lenni, egyszerűen piszkálja a csőrömet, ha a gyári ROM van a telefonon.
De a fontosabb problémám most, hogy néha egyszerűen nem hajlandó bekapcsolni a mobilnet. Ha működik, akkor egy pillanat alatt élesíti magát. De ha nem, akkor percekig csak tölt és tölt és utána ugyan világít az embléma, de nem megy. Elég idegesítő, főleg mikor VOIP-al akarok telefonálni. Újraindítás után rögtön jó, ezért gondolok arra, hogy ez szoftveres probléma lesz.
(#78206) cappa72: Nem szeretném én sem nagyon piszkálni, de valószínűleg kénytelen leszek. MTK-s telefonoknál, hogy működnek a Custom ROM-ok? Kimondottan bizonyos telefontípusokra vannak írva, vagy vannak univerzális ROM-ok is? Abszolút nem ismerem a rendszert, Sony-éktól jöttem, ott meg minden leírás szájbarágós volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged