- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
válasz
Laza... #79932 üzenetére
Bakker, sikerült!
RootGenius megcsinálta, s Root Checker szerint rootolt. Hihetelten. Amúgy a youtube-on kezdtem el nézegetni, hogy hogyan kell, kifejezetten MTK6589-es root eszközöket kerestem, mint MT6589_rooter, Root_with_Restore_by_Binary, most a One_Click_Root.
Egyébként nem ez az első kínai telefonom, de ezzel megküzdöttem. Cserébe gyárilag rajta van a PlayStore - amint ugyebár jókat kémkednek a kínaiak.
Szóval
Star S4 root rootolás RootGenius sikerültCsak ha más is rákeresne, legyen meg neki
-
yerico
senior tag
Segítség kellene a rootolásához Nem megy a GPS, és ami rootolásokat próbáltam, mind leakadt, és nem csinált semmit.
-
yerico
senior tag
válasz
Fricibácsi #79033 üzenetére
Samsung S4 klón telót vettem kicsi kínaiaktól, Star S4 címmel, az Antelife-tól. Egy hete van nálam, kiváló cucc, 5 " FHD, 4 mag, dual sim. 130 dollárért vesztegették. "Érdekesség", hogy ezen a telón detektáltak hivatalosan először kémprogramot, pár hete volt erről cikk itt is. Engem mondjuk ez nem zavar, úgyis minden gyártó kémkedik a telefonjain.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest