- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
válasz
Laza... #79932 üzenetére
Bakker, sikerült!
RootGenius megcsinálta, s Root Checker szerint rootolt. Hihetelten. Amúgy a youtube-on kezdtem el nézegetni, hogy hogyan kell, kifejezetten MTK6589-es root eszközöket kerestem, mint MT6589_rooter, Root_with_Restore_by_Binary, most a One_Click_Root.
Egyébként nem ez az első kínai telefonom, de ezzel megküzdöttem. Cserébe gyárilag rajta van a PlayStore - amint ugyebár jókat kémkednek a kínaiak.
Szóval
Star S4 root rootolás RootGenius sikerültCsak ha más is rákeresne, legyen meg neki
-
yerico
senior tag
Segítség kellene a rootolásához Nem megy a GPS, és ami rootolásokat próbáltam, mind leakadt, és nem csinált semmit.
-
yerico
senior tag
válasz
Fricibácsi #79033 üzenetére
Samsung S4 klón telót vettem kicsi kínaiaktól, Star S4 címmel, az Antelife-tól. Egy hete van nálam, kiváló cucc, 5 " FHD, 4 mag, dual sim. 130 dollárért vesztegették. "Érdekesség", hogy ezen a telón detektáltak hivatalosan először kémprogramot, pár hete volt erről cikk itt is. Engem mondjuk ez nem zavar, úgyis minden gyártó kémkedik a telefonjain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest