- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
berigazek
őstag
válasz
#12928000 #53602 üzenetére
Viszont...jó,hogy az ágyban vagyok,mert megint egy hátast dobtam volna....bekapcsoltam a GPS-t és valamit próbálgattam...és bent a lakásban egy 65 cm-es falvastagságú szobában műhold jeleket fogott net nélkül és stabilan többé-kevésbé tartotta a 8-9 műhold jeleit...hmmm.Ilyen erős GPS-es telóm nem volt!
-
berigazek
őstag
válasz
#12928000 #53584 üzenetére
Értettem én első perctől,hogyan kell csinálni,de a telefon nem reagált semmire.Most mind a 6 (Level 0-6) a legfelső értéket állítottam be a 255-t és így most jó
Amúgy ez gyári hiba,mert Jessica Tang a Zopo főfőfeje másoknak is írta a Zopomobile fórumban,hogy tudnak róla és küldenek postán mikrofont és otthon házilag könnyen ki lehet cserélni a honlapra feltett útbaigazító videó szerint.
-
XM-L T6
tag
válasz
#12928000 #53543 üzenetére
Kipróbálom! Jól földhöz vágom!
Újraindítani próbáltam. Még az akksi kivétel meg a Factory reset-et nem, de azt is ki fogom.
Képernyőnél nincs zavaró bevilágítás. Nem úgy mint a blademnél volt. Ez teljesen korrekt.
Egyébként antutu még ezt írja:
Direction sensor
G sensor
E-compass
Gyro sensor
Temperature
Pressure
Ambient Temperature
Relative Humidity
Linear acceleratiaon
Rotation vectorNa ezeket nem támogatja.
Valaki leírná mit is jelentenek pontosan. Próbáltam keresni de valami emberi nyelven kellene elmagyaráznia valakinek
Még egy illetve két dolog. Két mikrofonja van az eszköznek! Egy alul a beszédhez egy meg felül szerintem a zajszűréshez! A másik, hogy az iránytű nem működik. Gondolom azért nem mert valamelyik fenti érzékelő nincs benne.
-
berigazek
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest