- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
"Ők valami speciális módszerrel kerülik ki a hazai vámot."
Nincs ebben semmi speciális!A hivatalos álláspont az hogy angliai vám bele van kalkulálva az árba! Az eggyesült királyság is EU tagállam és vám únióban vagyunk ezért mivel már egy eu tagállamban megfizetted a sracot így ithon nem kell!
-
zozoka79
tag
-
dorika87
őstag
tudom, hogy noname, pont az a cél, hogy ne valami márkásat vegyek több 10ezer forintért, tehát nem is a márka a cél, hanem, hogy tudjon telefonálni, meg néha netezni, messenger és 1-2 app, szóval nincs nagy igénye. Ha a kamerája van olyan minőségű mint az y duos-ban akkor már jó, mert ő azt szokta meg.
Próbáljatok meg egy 49 éves anyuka fejjel gondolkodni... tehát szerintem neki abszolút jó lesz... sőt bőven előrelépés ha már csak a processzort és ramot nézzük, na meg a kijelzőt. -
Zeki
nagyúr
-
gipsztigris
addikt
Ez nem mindig volt így! 10 éve kitiltottak a vateráról,mert egy 18 karátos tömör arany Rolex Daytona replika órát árultam. Nem a "kétpálcikás" fajta volt, hivatalos értékbecsléssel (650 ezer ft), de azt mondták,hog az alapelveikkel ellenkezik ezért tiltottak.
Úgy látszik módosítottak az alapelveken. -
ÁrPi2
senior tag
Most a Digi-ben is reménykedem (a Mediatek mt6290-esek kapcsán (PL.: ezek,) ÉS pl. a Coolpad F2
) mert a pár napja elnyert 1800 MHz-es frekvenciára már be is jelentette hogy
a szükséges engedélyek beszerzése után azonnal elkezdi kiépíteni ...
Reménykedjünk benne hogy gyors tempóban..fog robbanni...
MediaTek mt6290 komm.chip: FDD-LTE 1800/2600 (Band3/Band7)
-
svgyula
addikt
Köszi az infót!
Jól néz ki! Ha legközelebb túlélő túrára indulom mindenképpen beszerzek egyet! A videó alapján annak az angol fickónak tervezték aki a discovery-n csinált túlélő túrákatAz ára (ha?) igaz akkor korrekt! Csak hát valamit valamiért, egy 4"-os telefon 6"-os méretében.
-
silver10
aktív tag
Én gondolkozom váltásnál ebben a telefonban, csak a 16GB ROM vs no ext SD zavar. Nálam hamar megtelne. Az ár már most is elég jó. És tetszik a JBL hangszórós és külsőtelepes opciója is. A tájékoztatóban 2 GHz van írva, pedig ez BigLitle SoC , talán 4mag 2.1és 4mag 1.7 GHz. Na mindegy. Majd kiderül.
-
andatti
senior tag
Már én is tudom, de nekünk mind bedöglik seperc alatt, most egy ipari porszívót vettünk legalább, 2 év garival... jah és ipari, robot, nedves, nedves-száraz, +2 kategóriára nem vonatkozik az eu-s törvény... eh, csak a szívem fáj egy jó telóért... de jó ez így... majd talán jövőre...
-
Arti1
aktív tag
Bocs, nem láttam a szememtől
Olyan dual simes telefon, aminem nem VGA az előlapi kamerája, nagyon nagy ugrás árban? (40e hez képest), vagy a hazai gariról kell lemondani, ha lenne ilyen árban?
Skype vagy más video chat programnál VGA minőség mit jelent? homályos, zajos a kép, vagy az már élvezhető a másik félnél?
-
RVR400
veterán
Valószínűleg csak beállítottad, hogy szinkronizálja, de nem léptél be a beállításoknál, hogy szinkronizáld is, magától meg nem tolja fel rögtön, az SD-t meg gyanúsan leformázta a resettel.
(#86612) mrfrakk: Én fullra töltöm, és úgy futtatom, tehát a legalsót, hogy 80% fölött van a töltöttség. Nyilván így adja a legpontosabb végeredményt.
-
-
Bjorngolf
tag
Épp ezért mondtam hogy nem tudom hogy hogy van
Előre számolok a vámmal és az áfával is, aztán max kellemesen csalódok
A keresett telefonról
Méretben max 5". Min 1/8, de akkár 1/4 is megfelel. Ami inkább fontosabb hogy IPS-es és gorilla glass-os kijelző legyen bizonyos okok miatt. GPS. Legyen benne azért egy átlagos aksi (ne úgy mint a mostani U-m amivel h ha elkezdek netezni kb 1-15 óra alatt az aksim 100-0 lesz). Kamera terén nincsenek igényeim (van külön fényképezőgépem :3 én azzal kielégítem a fotós vágyaim). Max 150-160 USD, mivel még jön rá egy csomó fincsiség.. vám+áfa....
És köszönöm amúgy a segítségeteket -
wwenigma
Jómunkásember
Januar elsejetol vege ennek a mokanak is mert egy EU-s szabalyozas szerint az eladasi orszag (illetve a vevő lakhelye szerinti ország) AFA-jat kell alkalmazni akar szolgaltatasrol akar fizikai termekrol van szo. (ennek persze állambácsi nagyonörül mert nalunk a legmagasabb). Szóval lőttek minden olcsó kulfoldi EU-n belüli beszerzésnek... minden téren.
-
Bikkrom
senior tag
Hálásan köszönöm, akkor körbenézek az európai oldalaikon. Van egy olyan érzésem, hogy T200 nem lesz.
Mindenképpen egy FHD gép kell, 90%-ban olvasok. Wayteq xTab 100qcr-em volt eddig olvasásra. FHD alá meg jó lenne a 8 mag.
Van bárki aki vágja a tepsiket? Bármelyik topicba is megyek nem kapok választ.A legjobb vételek érdekelnének ha 50-70-100 ezer a határ. 6-6,5". Efelé már nem mennék.
-
Bikkrom
senior tag
Nincs részletes keresőjük vagy csak én nem leltem?
Inkább 6" és 6,5"-ra esett a választás. A tabletet és a telót is cserélem, ezért lenne jó egy hibrid gép. Elsőre a THL T200 tetszett meg. Jók róla a videók/tesztek.
1. Van ennyiért ajánlottabb modell?
2. Gondolom egyik ilyen kínai cuccnak sincs magyar supportja/szervize.
3. Magyar teszt esetleg van erről a készülékről? A T200C-t megleltem, de ha itt rákeresek is csak kérdések vannak a T200-ról.
4. Erre még rájön a vám? Nincs olyan oldal aminek van európai shopja és rendelhető, ergó nem kell vámot fizetni?Hálás köszönet!
-
Sőt, kávét sem főz és az alfelem kitörléséhez is túl kemény.
Miután nem görcsölök egyik telefonommal sem azon, hogy sd-re fotózzak vagy telepítsek, így ezeket továbbra sem tudom problémaként érzékelni, ahogy a kávéfőzés hiányát sem.
Ezek a "hibák" egyébként igazak a Nexus telefonokra és tabletekre is, ahogy pl egy Lenovo k910-re is. Csakhogy én ezt nem tartom hibának, de a memóriaelfogyás már kiakasztana. -
Az a megdöbbentő ebben, hogy - mivel lezúztam egy túrán a Thl 4400-at, ezért - egy Hongmi 1s-t használok pár hétig átmeneti telefonként 24-es ROM-mal és a forumában emlegetett hibákból nem érzékelek semmit. Ha megjön a másik készülék, akkor mazochista módon feldobom majd a friss ROM-ot kíváncsiságból, de egyébként nincsenek az ott említett gondok, amik tehát a frissítéssel jönnek...?
-
WOT-H-A-C
veterán
Ez a tnorbika megkeresett privátba hogy segítsek neki rendbeszedni pár klónt szoftveressen....dehát alapból úgykezdett neki a "frissítésnek" hogy egy note3 klónra rádobott egy THL romot!!
még sopánkodott is hogy van nála pár darab és nem tud mit kezdeni velük ...... de igazából nem volt túl fejlődő képes úgyhogy nem is nagyon foglalkoztam vele tovább!!
-
-
svgyula
addikt
Na most igazam volt vagy igazam volt? Nem volt reális az ár vagyis elb@szták a hirdetést! A megrendelt telefonokat vagy visszamondják, vagy aki eltolta az árakat azon leverik aztán egy évig vagy kettőig fél fizetésért dolgozik.
Nem hiszem azt, hogy ebben a "modern rabszolgatartó" világban az ilyen bakit a tulajok tolerálják. Már ne is haragudj meg de "importőr éppen akciózza-kiszórja, vagy mert az importőr ajándékba adott x darabot, mert rendeltél 200 db jóval drágább terméket." Szerinted ezért valaki olcsóbban ad terméket?(kis naív lélek vagy
) Irigyellek, hogy te még így tudsz gondolkodni. A kereskedők ilyenkor az üzletükben észrevétlen feltolják az árakat pár ezer forinttal majd "nagy akcióba" kezdenek eredeti vagy max 2eft-vel alatta
Egyszer kezd el írni az árakat pl a tecsoban..........
-
Zeki
nagyúr
Amúgy bizonyos dolgok azért is lehetnek olcsóbbak (nem csak a nagy tételes rendelés miatt), hanem mert az importőr éppen akciózza-kiszórja, vagy mert az importőr ajándékba adott x darabot, mert rendeltél 200 db jóval drágább terméket.
Láttam én már az Auchanban is olyan árat, hogy mikor rágugliztam a termékre, ugrott is bele gyorsan a kosárba, mert a legolcsóbb netes ár alatt volt pár ezer Ft-tal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest