-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gghrtz #87532 üzenetére
Kiraksz egyet a munkahelyeden az asztalra és beállítasz hozzá egy profilt (wifi kapcsoljon be, gps ki, rezgő mód stb.). Raksz egyet a kocsiba is, ott meg gps, bluetooth bekapcs. például. Ahol vagy éppen, közel teszed az NFC képes mobilod ehhez a taghez, és az adott profil betöltődik, ahelyett, hogy kézzel állítgatnád.
-
-
válasz
Bjorngolf #86473 üzenetére
Cubot One, talán nem olyan hosszú a téma, érdemes vásárlás előtt átolvasnod.
Egy éve szerintem jó telefon volt, ma már találhatsz jobbat. Persze most akciós, így az árával lehet, hogy veri a többit.
Nekem fekete van, a hátlap nagyon gyűjti az ujjlenyomatot, ezért tuningoltam (ezüst színben talán nem gyűjti). Kamera nagyon átlag, GPS nekem jól működik, sokat használom. A gyári ROM-on is tetszett, de most MIUI-val még tökéletesebb.
-
válasz
GoldhandRent #86269 üzenetére
@GoldhandRent Extreme Digitalnál 90k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest